Μην χασετε

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν προτρέπω κανέναν να πάει να κοινωνήσει»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε τη βδομάδα που μας πέρασε στο πλατό της εκπομπής «Direct» του Τάκη Χατζή, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο νικητής του πρώτου Survivor στη συνέντευξή του ρωτήθηκε αν τώρα με την πανδημία θα πήγαινε να κοινωνήσει. Ο Ντάνος ήταν κατηγορηματικός λέγοντας «φυσικά και θα πήγαινα».

Advertisements

Σήμερα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έπαιξε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη και η δήλωσή του για τη Θεία Κοινωνία σχολιάστηκε αρκετά από την εκπομπή. Κάποια σχόλια ωστόσο του Παύλου Σταματόπουλου φαίνεται να ενόχλησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά και να κάνει κάποιες διευκρινίσεις.

«Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα. Εάν δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή μου τοποθετούμαι και μιλάω για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πειθαρχήσει στα μέτρα και το πρώτο Lockdown το πέρασα μέσα στο σπίτι κάνοντας μόνο άθληση…. Αυτό που θέλω να πω δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος κολλάει με τη Θεία Κοινωνία ή όχι. Οι εκκλησίες τις τελευταίες ημέρες είναι κλειστές οπότε δε μπορεί κάποιος να πάει να κοινωνήσει. Πριν το lockdown μπορούσε κάποιος αν θέλει να πάει να κοινωνήσει με τις ανάλογες αποστάσεις. Αν επιτρεπόταν θα το έκανα γιατί είναι στη συνείδησή μου. Έχω δει πολλά περιστατικά και έχω και δικούς μου ανθρώπους σε συνθήκη κορονοϊού. Δεν παρότρυνα κανέναν να πάει να κοινωνήσει και να παρανομήσει εφόσον οι εκκλησίες είναι κλειστές. Είπες να μην προτρέπουμε τον κόσμο να πάει σε μέρη που έχει αποδειχθεί ότι είναι επικίνδυνα» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος θέλοντας να εξηγήσει πως δεν είχε την πρόθεση να κατηγορήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο για κάτι και ότι μάλλον εκείνος πήρε λάθος την τοποθέτησή του ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ένας άνθρωπος που πειθαρχώ στους νόμους και τα μέτρα.. Δε προτρέπω κανέναν να παραβεί κανέναν νόμο πράγμα που αφέθηκε να εννοηθεί από τα σχόλια που έγιναν. Είπε ότι καλό είναι επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα να μην παροτρύνουμε τον κόσμο να πηγαίνει σε μέρη που αποδεδειγμένα υπάρχει κίνδυνος. Δεν προέτρεψα κανέναν για τίποτα, μίλησα για μια συνθήκη στην οποία θα επιτρέπεται να κοινωνήσουμε».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα