Μην χασετε

Τι να κάνεις αν δεις τον αγαπημένο σου να απομακρύνεται από εσένα και τη σχέση σας

Είναι γεγονός πως η καθημερινότητα φθείρει τη σχέση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ένα ζευγάρι που δεν προυπήρχαν. Πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις; Παρακολουθώντας τη σχέση σου στενά.

Advertisements

Προσπάθησε να περνάς χρόνο με τον αγαπημένο σου αλλά αν δεις ότι εκείνος απομακρύνεται σιγά σιγά λόγω της καθημερινότητας και του δύσκολου προγράμματος που έχει τότε θα πρέπει να αναλάβεις δράση.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#1. Καθιέρωσε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού μαζί του. Καθήστε κάτω δείτε τα ημερολόγιά σας και αποφασίστε ποια μέρα θα είναι αυτή που θα αφιερώνετε 2-3 ώρες ο ένας στον άλλον. Πηγαίντε βόλτα για φαγητό, για ποτό ή σινεμά και απολαύστε τον κοινό σας χρόνο.

#2. Κανονίστε ένα ταξίδι μόνο για εσάς του δύο. Βρείτε μια αφορμή για να κάνετε αυτό το δώρο στον αγαπημένο σας, σε περίπτωση που δείτε ότι δεν το παίρνει εύκολα απόφαση από μόνος του.Μπορεί σαν δώρο να σας στοιχίσει αλλά σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

#3. Ακολουθήστε τον σε κάποιο χόμπι που έχει. Αν παίζει τένις μπορείτε να ξεκινήσετε κι εσείς, αν παίζει κάποιο παιχνίδι στο κινητό μπορείτε να το παίξετε κι εσείς.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Μπορεί αυτές οι κινήσεις να σας φαίνονται αστείες αλλά θα δημιουργήσουν μια επαφή με τον σύντροφό σας που προηγουμένως δεν υπήρχε.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα