Μην χασετε

Τα 8 μεγαλύτερα fashion trends για το 2018!

Το 2017 βιώσαμε τα μεγαλύτερα fashion trends με έναν προβληματισμό σε αρκετά επίπεδα καθώς σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε την επανεμφάνιση του τσαντάκι μπανάνα, ακόμα και αν ήταν Supreme και το φορούσε η Bella Hadid και η Kendal Jenner! Η ηρεμία ευτυχώς επανήλθε με τα άνετα και στιλάτα puffer jackets και τα αγαπημένα μου chunky sneakers.Τα choker επίσης έμειναν πίσω στο 2017 και μαζί με άλλα trends που ίσως έπρεπε εκεί να μείνουν…

Advertisements

Το 2018 μας επιφυλάσσει πιο κομψά trends, λίγο πιο καλοφόρετα (οκ, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις!) και ίσως για κάποιους πιο καλαίσθητα!

Ας δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες τα 8 κορυφαία Trends του 2018 και ας ετοιμαστούμε να αγαπήσουμε, να μισήσουμε ή και να μισήσουμε που αγαπούμε!

1 Denim: Από πάνω μέχρι κάτω!

Το trend αυτό το συναντήσαμε ίσως πρώτη φορά πίσω στα 90s και στα early 00’s με πολλούς διάσημους να το υποστηρίζουν. Φέτος επιστρέφει δυναμικά με αρκετά χρόνια απουσίας διότι κάποιοι το θεωρούσαν τεράστιο στιλιστικό λάθος. Well think again this year!

2 Fringe: Heartache On the Dance Floor!

Ήδη από το 2017 συναντήσαμε δειλά-δειλά να συναντούμε αυτό το trend στα παντελόνια. Φέτος η μόδα μεταφέρει τα κρόσσια και την western αισθητική που δίνουν σε fancy φορέματα και ακόμη περισσότερο στις τσάντες.

3 Lavender: Η επέλαση!

Εάν μπορούσαμε να πούμε και με σιγουριά για το 2018 αυτό είναι ότι θα είναι σίγουρα η χρονιά του χρώματος. Αφήνουμε πίσω μας το κίτρινο και πορτοκαλί που έκαναν ηχηρό comeback το 2017 και πλέον υποδεχόμαστε το βιολετί because lavender is the new black!

4 Plastic: …Fantastic!

Μέτα την παρουσίαση της κολεξιόν Chanel Spring/Summer 18 δεν πιστεύαμε ποτέ ότι οι πλαστικές και αδιάβροχες υφές θα γινόταν ένα από τις πιο hot τάσεις για αυτήν την χρονιά. Σίγουρα για τις πιο τολμηρές.

5 Boyish Tailoring: Το λες και εμμονή!

Τα κουστούμια άλλαξαν, οι υφές των παντελονιών άλλαξαν και τα σακάκια είναι cool ξανά. Όλα φέτος κινούνται σε αντρικές γραμμές και κοψίματα με τα σακάκια να γίνονται όλο και πιο φαρδιά.

6 Athleisure: Back to 80s!

Σίγουρα τους τελευταίους μήνες του 2017 είδαμε αρκετές επιρροές της μόδας των 80s με τα track pants και τα χοντροκομμένα αθλητικά (Balenciaga Triple S) να τα βλέπουμε καθημερινά στο Instagram. Το trend αυτό θα διαρκέσει αρκετά απ’ότι φαίνεται καθώς όλες και περισσότερες γίνονται οι εμφανίσεις των διάσημων ακολουθώντας την συγκεκριμένο τάση.

Advertisements

7 Logos: Η επιστροφή

Δεν μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη τάση είναι καινούρια όμως σίγουρα τα logos ήρθαν για να μείνουν. Μπλουζάκια,ζώνες,τσάντες με στάμπες Gucci, Dior και Levis ήταν αυτά που κυριάρχησαν μέσα στο 2017 και αναμένουμε και για το 2018 τις μάρκες που θα φορεθούν περισσότερο.

8 Σκουλαρίκια: όσο πιο μεγάλα, τόσο το καλύτερο!

Από αξεσουάρ και για φέτος δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο παρά μόνο ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Όσο μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά, τόσο το καλύτερο!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα