Μην χασετε

Σύνολα με Bomber Jacket: Οι κατάλληλοι συνδυασμοί για άψογο στυλ

Ένα από τα πιο ελαφριά πανωφόρια που είναι καλό να υπάρχει σε μια γυναικεία ντουλάπα είναι το bomber jacket. Πρόκειται για ένα μπουφάν που συνήθως είναι λεπτό και φοριέται τις μέρες που δεν έχει πολύ κρύο. Υπάρχουν βέβαια και κάποια σχέδια, πχ τα καπιτονέ μπουφάν bomber, τα οποία μπορεί να είναι λίγο πιο χοντρά και ζεστά.

Advertisements

Το bomber jacket είναι ιδανικό για την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, ενώ μπορεί να φορεθεί και τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια στις διακοπές και όχι μόνο. Προσθέτει υπέροχο στυλ σε ένα σύνολο και ταιριάζει με όλα τα ρούχα. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και μοτίβα, όπως επίσης και σε διαφορετικές υφές. Η δαντέλα, το καπιτονέ, το συνθετικό και το σατέν είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές.

Φορώντας το μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα, κομψά, σέξι, σπορ και casual ντυσίματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα, αρκεί να ακολουθήσετε κάποια απλά στιλιστικά μυστικά.

Συνδυάστε το με κάθε λογής παντελόνι ή σορτς, όπως επίσης και με φούστα ή φόρεμα. Το μπόμπερ μπουφάν μπορεί να φορεθεί τόσο με sneakers και αθλητικά παπούτσια, όσο και με πιο θηλυκές επιλογές παπουτσιών (γόβες, μποτάκια, μπότες κλπ).

Ακολουθεί μια λίστα με διαφορετικές προτάσεις για εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Δείτε τις και πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις με μπουφάν bomber.

Συνδυάστε το bomber jacket με ένα παντελόνι δημιουργώντας casual και chic σύνολα:

Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε στα παντελόνια είναι πολλές. Το μπόμπερ μπουφάν ταιριάζει με κάθε γραμμή παντελονιού και δημιουργεί υπέροχα casual, chic, σέξι και εντυπωσιακά σύνολα. Αν επιλέξετε ένα χρωματιστό παντελόνι μπορείτε να παίξετε με έναν color block συνδυασμό ή να διατηρήσετε το υπόλοιπο σύνολο σε πιο ήπιους τόνους. Τα παντελόνια αυτού του είδους μπορούν να φορεθούν τόσο με γόβες, όσο και με sneakers. Αν όμως επιλέξετε ένα πιο κολακευτικό και σαγηνευτικό παντελόνι με σκίσιμο ή μέχρι τον αστράγαλο είναι προτιμότερο να επιλέξετε κάποιο ψηλοτάκουνο παπούτσι. Αυτό βέβαια δεν είναι η μοναδική επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Αν τα τακούνια δεν είναι το δυνατό σας σημείο ή πρόκειται να έχετε μια δύσκολη και κουραστική μέρα, μπορείτε να φορέσετε ένα πιο άνετο και ξεκούραστο ζευγάρι υποδήματος, όπως ένα αθλητικό σε μεταλλική απόχρωση.

Φορέστε κολάν με μπουφάν bomber για καθημερινές και χαλαρές εμφανίσεις:

Για πιο casual και καθημερινές εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα κολάν κάτω από το bomber μπουφάν σας. Συνδυάστε το με αθλητικά, sneakers ή flat μπότες και κάντε υπέροχες ξεκούραστες εμφανίσεις. Το ντύσιμο αυτό είναι ιδανικό για το γυμναστήριο, το σχολείο – σχολή, αλλά και για μια χαλαρή βόλτα.

Δερμάτινο παντελόνι για ροκ και σαγηνευτικούς συνδυασμούς με bomber jacket:

Το δερμάτινο παντελόνι ή κολάν που έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια ακόμη υπέροχη επιλογή για να συνδυάσετε το bomber jacket. Φορέστε το και κάντε υπέροχα σέξι, street style και ροκ outfits. Για τις χαλαρές και ροκ εμφανίσεις επιλέξτε sneakers, αθλητικά και αρβύλες, ενώ για τα πιο σαγηνευτικά ντυσίματα οι γόβες, τα ankle boots και οι over the knee μπότες είναι η καλύτερη λύση.

Jean παντελόνι με μπουφάν τύπου bomber για street style και chic σύνολα:

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ιδέα για να συνδυάσετε το γυναικείο μπουφάν bomber είναι το jean παντελόνι. Σε skinny, boyfriend ή οποιαδήποτε άλλη εκδοχή του, το τζιν μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικούς casual και chic συνδυασμούς. Φορέστε το με οποιοδήποτε είδος τοπ, μακρύ ή κοντό, και ολοκληρώστε το σύνολο με το κατάλληλο υπόδημα. Για κομψές και σαγηνευτικές εμφανίσεις επιλέξτε γόβες, μπότες, μποτάκια ή πέδιλα, ενώ για πιο καθημερινά και σπορ ντυσίματα φορέστε αθλητικά ή sneakers.

Advertisements

Φόρμα σε συνδυασμό με bomber jacket για ντύσιμο σε πιο αθλητικό στυλ:

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν το σπορ ντύσιμο με φόρμα μπορείτε να το συνδυάσετε άψογα με ένα μπόμπερ μπουφάν και ένα t-shirt ή crop top μπλουζάκι. Ολοκληρώστε το casual sport σύνολο σας με sneakers, oxfords ή αθλητικά παπούτσια και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Καυτά σύνολα με μπουφάν τύπου bomber και σορτς:

Για πιο σέξι εμφανίσεις και κυρίως για τις θερμές μέρες μπορείτε να συνδυάσετε το bomber jacket με ένα jean σορτσάκι και ένα υπέροχο απλό ή πιο ιδιαίτερο τοπ. Ολοκληρώστε το ντύσιμο σας με μπότες πάνω από το γόνατο, πέδιλα ή αθλητικά και είστε έτοιμη.

Θηλυκά και κομψά ντυσίματα με φούστα και bomber jacket:

Η επιλογή της φούστας είναι εξίσου ωραία ιδέα. Επιλέξτε όποιο είδος φούστας επιθυμείτε και σε όποιο μήκος σας κολακεύει και φτιάξτε υπέροχα θηλυκά σύνολα με μπουφάν bomber. Οι γόβες, τα ankle boots και οι μπότες γενικότερα ολοκληρώνουν ένα σαγηνευτικό θηλυκό ντύσιμο, ενώ τα sneakers οδηγούν στην δημιουργία ενός υπέροχου casual και σπορ ντυσίματος.

Εντυπωσιακοί chic συνδυασμοί με φόρεμα και μπουφάν τύπου bomber:

Όπως με τις φούστες, έτσι και με τα φορέματα μπορείτε να κάνετε υπέροχους συνδυασμούς με μπόμπερ μπουφάν. Φορέστε το με οποιοδήποτε κόψιμο φορέματος κολακεύει την σιλουέτα σας και σαγηνέψτε τα πλήθη. Τα παπούτσια που μπορείτε να επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το look σας έχουν να κάνουν με το ύφος του συνόλου που θέλετε να δημιουργήσετε. Για ροκ εμφάνιση επιλέξτε αρβύλες ή αθλητικά, για κομψά σύνολα ψηλοτάκουνα και για σπορ ντυσίματα sneakers, αθλητικά και oxford.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα