Μην χασετε

Πώς να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα σου εύκολα και γρήγορα

Έξι προσθήκες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στον προσωπικό σου χώρο

Advertisements

Το μυστικό για να φτιάξεις το υπνοδωμάτιό των ονείρων σου ξεκινά με ένα χώρο χωρίς φασαρία. Το μόττο του «λιγότερο είναι περισσότερο», ή η θεωρία της Marie Kondo που υποστηρίζει να έχουμε κοντά μας μόνο ό,τι μας «προκαλεί χαρά» είναι κάτι που ισχύει και για τη διακόσμηση. Μόλις απλοποιήσεις την περιοχή σου, το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό σετ αξεσουάρ για να μετατρέψεις το δωμάτιό σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Για να το καταφέρεις εύκολα, συγκεντρώσαμε τα έξι στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσουν τη περιοχή του ύπνου σου.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Κεριά
Τοποθέτησε όμορφα κεριά στο κομοδίνο σου. Αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση του χώρου και θα προσθέσει μια πινελιά κομψότητας στο δωμάτιό σου.

Βιβλία
Κάνε μια επιλογή από τα αγαπημένα σου βιβλία για να φαίνονται στα ράφια σου. Δοκίμασε να επιλέξεις μια σειρά χρωμάτων και μεγεθών για να την κρατήσεις ενδιαφέρουσα.

Γυάλινη καράφα
Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου αν έχεις μια κομψή γυάλινη καράφα δίπλα από το κρεβάτι σου. Εκτός αυτού, είναι ένας εύκολος τρόπος να αποφύγεις το πλαστικό.

Βιολογικά Κλινοσκεπάσματα
Άλλαξε τα τωρινά σου σεντόνια και προτίμησε τα οργανικά, που δεν περιέχουν χημικές ουσίες.

Μεταξωτές μαξιλαροθήκες
Πολλές διάσημες έχουν κάνει αυτήν την αλλαγή στην κρεβατοκάμαρα τους, καθώς με αυτόν τον τρόπο προλαβαίνουν τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και το φριζάρισμα στα μαλλιά.

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Καθρέφτης
Είτε διαλέξεις κάτι μικρό και στρογγυλό είτε κάτι στο μήκους του δαπέδου, η διακόσμηση του δωματίου σου με έναν καθρέφτη είναι κλειδί. Κάνει επίσης τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα