Μην χασετε

Πώς να ζωντανέψεις τους μικρούς χώρους του σπιτιού σου, σύμφωνα με τους ειδικούς

Μικρό μπάνιο ή μικρό μπαλκόνι; Δες πώς μπορείς να επωφεληθείς στο μέγιστο από το μέγεθος τους

Τα μικρά δωμάτια στα σπίτια δεν είναι σπάνιο φαινόμενο – και δύο χώροι στους οποίους συναντάται περισσότερο αυτό είναι το μπάνιο και το μπαλκόνι.

Παρακάτω, η διακοσμήτρια του Homepolish, Mandy Chang, μοιράζεται τις συμβουλές της για να κάνεις τους μικρούς σου χώρους τόσο ανοιχτούς και μοναδικούς όσο και εσύ.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Advertisements

Μικρό μπαλκόνι

Μην αφήνεις ένα μικρό μπαλκόνι να σε αποθαρρύνει! Η έξυπνη επίπλωση ενός μικρού μπαλκονιού το κάνει να φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο από ό, τι αν ήταν άδειο. Ένα έξυπνο trick είναι να γυρίσεις τα έπιπλα σου προς τα μέσα, ώστε να φαίνεται σαν μια επέκταση του δωματίου στο οποίο είναι δίπλα. Μέτρησε το μακρύτερο τοίχο του μπαλκονιού και τοποθέτησε ένα μικρό, υπαίθριο καναπέ σε αυτό το σημείο. Πρόσθεσε υπαίθρια φυτά και τοποθέτησε μερικά άχρωμα κεριά για να τα χρησιμοποιήσεις τη νύχτα.

Εάν δεν μπορείς να χωρέσεις περισσότερες από μία καρέκλες, σκέψου την πιθανότητα μιας αιώρας ή κρεμαστής καρέκλας.

Μικρό μπάνιο

Advertisements

Η ταπετσαρία είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να ζωντανέψεις ένα μικρό μπάνιο. Αν δεν ταιριάζει στο μπάνιο σου, σκέψου μήπως μπορείς να αντικαταστήσεις το πλακάκι με μια πιο μοναδική υφή, μοτίβο ή χρώμα.

Εάν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα και δεν μπορείς να κάνεις καμία μόνιμη αλλαγή, μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα επιλογή κουρτίνας στο ντους. Κρέμασε το χαλάκι του μπάνιου όταν δεν το χρειάζεσαι και αν είσαι αρκετά τυχερή και έχεις παράθυρο στο μπάνιο σου, κρέμασε ένα φυτό μπροστά του.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Αν δεν έχεις παράθυρο, μπορείς και πάλι να κρεμάσεις ένα φυτό σε ένα σημείο, αλλά θυμήσου να το ποτίζεις και να το βλέπει φως. Μια τελευταία καλή επιλογή είναι ένα έργο τέχνης! Βεβαιώσου ότι έχεις διαλέξει κάτι που δε θα επηρεαστεί από την υγρασία.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα