Μην χασετε

Πώς θα φορέσετε το gingham μοτίβο φέτος το φθινόπωρο;

Προσθέστε μία καλοκαιρινή πινελιά στα φθινοπωρινά σας outfits

Advertisements

Μπορεί να μην είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, αλλά είμαστε σίγουρα ενθουσιασμένες για το φθινόπωρο που έρχεται. Και αυτό συμβαίνει γιατί επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με νέα κομμάτια, τα οποία θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας προετοιμάσουν για τη νέα σεζόν. Όσο και να χαιρόμαστε, όμως, για τον ερχομό του φθινοπώρου θέλουμε να κρατήσουμε στη διάθεση μας -και γιατί όχι και στο ντύσιμο μας;- λίγο από το καλοκαίρι.

Ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι να εντάξουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις το μοτίβο gingham που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλές. Μπορεί ακούγοντας το να σας έρχεται στο μυαλό ένα μαγιό ή ένα καλοκαιρινό σορτς, ωστόσο μπορείτε να φορέσετε το καρό gingham αυτή την εποχή και να δημιουργήσετε άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το μοτίβο αυτό είναι δανική επιλογή για να δημιουργήσετε office look αυτή την εποχή. Επιλέξτε ένα midi φόρεμα σε ασπρόμαυρο gingham και συνδυάστε το με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο.

Του φθινοπωρινούς μήνες χρειαζόμαστε μερικά κομμάτια, τα οποία να μην είναι ιδιαίτερα ζεστά, αλλά να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα τις δροσερές ημέρες. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε πουκάμισα, τα οποία είναι κομψά και άνετα. Φέτος, επιλέξτε ένα πουκάμισο με gingham καρό, το οποίο συνδυάζεται άψογα με μαύρα ή denim παντελόνια.

 

Advertisements

Φέτος το καλοκαίρι, μία από τις τάσεις της μόδας που ξεχωρίσαμε είναι τα two pieces σύνολα. Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που λάτρεψαν αυτό το trend, μπορείτε να το υιοθετήσετε και για το φθινόπωρο επιλέγοντας κομμάτια σε gingham.

Οι περισσότερες γυναίκες ορκιζόμαστε αιώνια πίστη και αγάπη στις midi φούστες όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι, μία midi φούστα με gingham μοτίβο φέτος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύ ξεχωριστά looks τόσο για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου όσο και για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @ginghamgirl, @blaireadie, @bittersweetcolours 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή: gynaikamagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα