Μην χασετε

Πώς θα ισορροπήσετε με χάρη στα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα;

5 tricks που θα σας βοηθήσουν να περπατήσετε με άνεση με τα ψηλοτάκουνα σας 

Advertisements

Ένα από τα πιο γνωστά quotes της θρυλικής Marilyn Monroe είναι “Give a girl the right shoes and she can conquer the world”! Και είναι αλήθεια, κάθε γυναίκα μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση της προσθέτοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Είτε πρόκειται για γόβες είτε για ψηλοτάκουνα πέδιλα, το look απευθείας αποκτά ένα extra θηλυκό χαρακτήρα και κάνει την σιλουέτα μας να δείχνει ακόμα πιο κομψή. Τι γίνεται όμως όταν δυσκολευόμαστε να περπατήσουμε πάνω στα ψηλοτάκουνα με χάρη και έτσι καταλήγουμε να τα αποφεύγουμε; Όσο όμορφα και σικ είναι τα ψηλοτάκουνα άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρούμε το ζευγάρι εκείνο που θα το νιώθουμε άνετο ώστε να το φοράμε πολλές ώρες την ημέρα. Τα νέα ευτυχώς είναι καλά καθώς υπάρχουν μερικά tips που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε με χάρη πάνω στα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα χωρίς να παραπατήσουμε.

 

Πατήστε στο έδαφος πρώτα με το τακούνι

Στην καθημερινότητα μας, οι περισσότερες φοράμε συνήθως flat παπούτσια και έτσι έχουμε συνηθίζει να πατάμε όλο το πέλμα στο έδαφος καθώς βηματίζουμε. Κάθε φορά που φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα πρέπει να αλλάζετε τον τρόπο που περπατάτε. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να πατάτε στο έδαφος πρώτα με το τακούνι και έπειτα με το πέλμα. Το trick αυτό θα κάνει τον βηματισμό σας με τα ψηλοτάκουνα να φαίνεται πιο φυσικός.

Να κάνετε μικρά βήματα

Αν θέλετε να υπάρχει σταθερότητα στο περπάτημα σας κάθε φορά που φοράτε τις αγαπημένες σας ψηλοτάκουνες γόβες θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα. Επίσης, δεν θα πρέπει να βιάζεστε καθώς περπατάτε. Ο συνδυασμός αυτών των δύο θα σας κάνει να λάμψετε!

 

Φανταστείτε πως περπατάτε σε μία νοητή γραμμή

Advertisements

Αυτό είναι το πιο classic trick, το οποίο μας βοηθά να κρατάμε μία ισορροπία στο περπάτημα μας καθώς φοράμε ψηλοτάκουνα. Φανταστείτε πως υπάρχει μία νοητή γραμμή στο έδαφος πάνω στην οποία πρέπει να περπατήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως θηλυκό και θα κάνει την σιλουέτα σας να φαίνεται κομψή και σικ.

Διάλεξε το σωστό ζευγάρι παπουτσιών

Πολλές φορές μας αρέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όμως μπορεί να μην μας ταιριάζουν. Είτε λόγω ύψους είτε λόγω φόρμας δεν ταιριάζουν όλα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε όλες τις γυναίκες. Κάθε μία από εμάς θα πρέπει να βρει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια που να είναι κομψά, αλλά και να εφαρμόζουν σωστά στο πόδι.

 

Επιλέξτε το σωστό ύψος τακουνιού

Ευτυχώς για εμάς μπορούμε να βρούμε τακούνια σε πολλά διαφορετικά ύψη, ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που την κάνει να νιώθει αυτοπεποίθηση.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @annarvitiello, @5inchandup, @amormaisamorstore 

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα