Μην χασετε

Παριζιάνικη φινέτσα και γαλλικό στυλ: 8 tips

Το γαλλικό στυλ είναι διαχρονικό, κλασσικό και χαρακτηρίζεται για την φινέτσα και την αξεπέραστη κομψότητα. Αν θέλεις να μάθεις να ντύνεσαι σαν Γαλλίδα που έχει ζήσει χρόνια στο Παρίσι, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Advertisements

Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μάθεις κάθε φορά που ετοιμάζεσαι, για να αποκτήσεις εύκολα το παριζιάνικο στυλ χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Θα δεις όχι μόνο πως να συνδυάζεις κομψά τα ρούχα σου, αλλά και μυστικά ομορφιάς για να εντυπωσιάσεις και με το χτένισμα και το make up look που θα κάνεις.

Από μία Francophile λοιπόν, πάρε τα μεγαλύτερα tips που θα δεις ποτέ και ενσωμάτωσε το γαλλικό στυλ στην ντουλάπα σου. Η έμπνευση που χρειάζεσαι σε περιμένει στα looks που ετοιμάσαμε για να γνωρίσεις καλύτερα πως ντύνεται μία Γαλλίδα.

Μην είσαι τέλεια

Το μυστικό του γαλλικού στυλ: όλα πρέπει να φαίνονται φυσικά, ανέμελα. Δείξε ότι τα ρούχα σου έχουν μία ιστορία, ένα παρελθόν. Μία δυναμική γυναίκα δεν είναι ποτέ τέλεια – αντιθέτως, είναι ο εαυτός της και βγάζει προς τα έξω τον ανέμελο ακομπλεξάριστο εαυτός της, παραμένοντας πάντα κομψή και πιστή στον εαυτό της. Μην ξεχνάς να χαμογελάς συχνά, είναι το καλύτερο αξεσουάρ για τις γυναίκες!

Advertisements

 

Φυσικό μακιγιάζ

Το κλειδί στην εμφάνιση είναι να βάφεσαι με λίγα, αλλά καλά καλλυντικά και να φροντίζεις πάντα να δημιουργείς ένα φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ. Μην κρύβεις τις φακίδες, ή τις ρυτίδες στα μάτια σου.

Είναι και αυτά μέρος της ομορφιάς σου, και το γαλλικό στυλ αγαπάει την μοναδικότητα και τις μικρές λεπτομέρειες που μας ξεχωρίζουν από τους άλλους. Ακόμα και τους μαύρους κύκλους πρέπει να τους αποδεχτείς- αν έχεις αυτοπεποίθηση και βλέπεις τον εαυτό σου σαν μία κομψή γυναίκα, το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι – και πίστεψέ με, κανείς δεν θα κοιτάει τους μαύρους κύκλους σου αν έχεις προσωπικότητα και χιούμορ όπως οι Γαλλίδες. (Περίεργο χιούμορ μερικές φορές, αλλά τι να κάνουμε;)

 

Advertisements

Λευκό πουκάμισο

Αν θέλεις να ντυθείς σαν Γαλλίδα, τότε πρέπει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου να έχεις ένα λευκό πουκάμισο, αέρινο και ανάλαφρο, το οποίο θα το φοράς με το αγαπημένο σου skinny ή boyfriend jean, ή ακόμα και με την δερμάτινη φούστα και τα mules παπούτσια. Ένα λευκό γυναικείο πουκάμισο μεταμορφώνει το look, και δείχνει πάντα σικ και κομψό.

 

 

Αξεσουάρ και κοσμήματα

Οι Γαλλίδες δεν είναι πολύ φαν των αξεσουάρ και των έντονων κοσμημάτων είναι η αλήθεια.

Το παριζιάνικο στυλ αγαπάει τα διακριτικά χρυσά κολιέ, τις λεπτές αλυσίδες, τα μενταγιόν, τις πέρλες για σκουλαρίκια στα αυτιά, ή μικρούς κρίκους, και μιρκά λεπτά ρολόγια για το χέρι. Αυτό που αγαπάνε περισσότερο οι Γαλλίδες στα κοσμήματα, είναι τα πολλά δαχτυλίδια στα χέρια. Με αυτά δημιουργούν από boho/ethnic στυλ, μέχρι και κλασσικές εμφανίσεις ακόμη και για το γραφείο.

 

Hairstyle

Οι Γαλλίδες μοιάζουν πάντα σαν να ξύπνησαν και να μην χτένισαν καθόλου τα μαλλιά τους, έτσι δεν είναι; Το γαλλικό στυλ αγαπάει την φυσική ομορφιά, και το ανέμελο look. Γι’αυτό όσον αφορά τα μαλλιά σου, μπορείς να τα πιάσεις σε ένα messy bun  ή να πιάσεις μόνο τα μισά πάνω και να φορέσεις μία μπαντάνα για να δημιουργήσεις ένα vintage look.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξυπνήσεις και θέλεις να ισιώσεις ή να κάνεις τις τέλειες μπούκλες, σκέψου τι θα έκανε η Brigette Bardot!

 

Βραδινές εμφανίσεις

Αν λοιπόν θέλεις να βγεις για ποτό, ξέχνα τα στενά φορέματα, το έντονο μακιγιάζ και τις ψηλές πλατφόρμες.

Το γαλλικό στυλ προστάζει να δείξεις τον πιο κομψό σου εαυτό με ένα ανάλαφρο φόρεμα που δείχνει το δυνατό σου σημείο, είτε τα πόδια, είτε το μπούστο, να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου με φυσικό μακιγιάζ (μπορείς ωστόσο να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν το βράδυ), και να φορέσεις παπούτσια που είναι άνετα, και αν έχουν τακούνι, να μπορείς να τα περπατάς.

Advertisements

Μην ξεχάσεις να πιεις ένα ποτήρι λευκό κρασί, όπως θα έκανε μία σωστή Παριζιάνα!

Εσύ ποια από όλα αυτά τα γαλλικά μυστικά ομορφιάς και στυλ θα υιοθετήσεις στο επόμενο look; Πες μας κάτω στα σχόλια!

 

Πηγή: eli.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα