Μην χασετε

Πεντανόστιμο ρύζι με μοτσαρέλα στο φούρνο

Σήμερα φτιάχνουμε το ρύζι στο φούρνο και η γεύση του μας μένει αξέχαστη.

Advertisements

Το ρύζι έχουμε συνηθίσει να το φτιάχνουμε βραστό, όμως λίγες φορές το έχουμε δοκιμάσει στο φούρνο. Εάν φτιάξετε την παρακάτω συνταγή θα σας μείνει αξέχαστη.

Υλικά

  • 170 γραμμάρια ρύζι
  • 60 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 πακέτα μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  • 3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά. Παίρνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε στη βάση λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά στη συνέχεια βάζουμε το μισό ρύζι, τη μισή παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο ρύζι με την παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα