Μην χασετε

Ο άντρας μου με απάτησε και με κατηγόρησε ότι εγώ φταίω που βρήκε άλλη

Είμαι 40 χρονών παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια. Θα έλεγα ότι ο γάμος μας ήταν καλός μέχρι πριν από μερικά χρόνια όταν εμφανίστηκαν κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μας έκαναν να αγχωθούμε κυρίως για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα με δύο μικρά παιδιά.

Advertisements

Αν και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν, κάτι άλλαξε και πριν από μερικούς μήνες ανακάλυψα ότι έστελνε μηνύματα σε μία άλλη γυναίκα. Όταν του ζήτησα εξηγήσεις παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί της.

Περίμενα να δηλώσει μετανιωμένος, να ζητήσει συγγνώμη και να με παρακαλέσει να μείνω αλλά αντ’ αυτού με κατηγόρησε ότι εγώ φταίω που βρήκε άλλη. Με κατηγόρησε ότι δεν του έδινα σημασία, ότι έβαζα πάντα τα παιδιά πρώτα και ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί την τελευταία φορά που του είπα ένα καλό λόγο ή ήμουν στοργική απέναντί του.

Αν και αληθεύει ότι το σεξ έχει αραιώσει – για να μην πω ότι έχουμε να το κάνουμε εδώ και μήνες – εξακολουθώ να τον αγαπώ και να νοιάζομαι για εκείνον παρά το γεγονός ότι είναι πια πολύ ψυχρός και με αποφεύγει. Πιστεύω ότι είναι μία δύσκολη στιγμή που με προσπάθεια και από τους δύο θα την ξεπεράσουμε. Είναι η πρώτη φορά που ο γάμος μας περνάει μία τόσο σοβαρή κρίση.

Είμαστε ακόμα μαζί και απ’ ότι μου είπε έδωσε τέλος στη σχέση του με αυτή τη γυναίκα. Θέλω να μας βοηθήσω να τα καταφέρουμε αλλά εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις και να είναι θυμωμένος μαζί μου λες και φταίω εγώ για ό, τι συνέβη. Θέλω να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν ξέρω πώς. Δεν φταίω εγώ που βρήκε άλλη και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να με κατηγορεί. Αν είχε κάποιο πρόβλημα με μένα έπρεπε πρώτα να απευθυνθεί σε μένα για να το λύσουμε μαζί και μετά να βρει άλλη. Τί να κάνω;

Χριστίνα

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα