Μην χασετε

Νάντια Κοντογεώργη: «Aνακαλώ όλες τις φoρές πoυ βίωσα σeξoυαλική παρενόχληση, που έφευγα από πρόβες κλαίγoντας»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξομολογήσεις-καταγγελίες ηθοποιών για τα περιστατικά βίας που έχουν βιώσει στον εργασιακό τους χώρο.

Advertisements

Η Ζέτα Δούκα φαίνεται ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να μιλήσουν και άλλοι ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και η Νάντια Κοντογεώργη.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην έναρξη της εκπομπής της «φλΕΡΤ» χθες τασσόμενη υπέρ της Ζέτας. «Χαιρετίζω την κίνηση της Ζέτας, χαιρετίζω την κίνηση των ανθρώπων που πηγαίνουν πέρα από τον φόβο και λειτουργούν με αγάπη. Ο κόσμος αλλάζει» είπε μεταξύ άλλων.

 

Με ανάρτησή της αργότερα, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά ότι και η ίδια είναι θύμα βίας και μάλιστα επανειλημμένα στον εργασιακό της χώρο.

«Όσο περνούν οι ώρες, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα σeξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις  φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω  στο γύρισμα ή στο θέατρο που λάτρευα επειδή κάποιος ή κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης  έχριζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ’ αυτού «όφειλα» να υποστώ τις συμπεριφορές τους νιώθοντας  πως εγώ κάνω κάτι λάθος» έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα