Μην χασετε

Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα – Ξέρω ότι χρωστάει χρήματα στην Γερονικολού»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός και θεατράνθρωπος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός των ημερών, με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη. Η Μιμή Ντενίση μίλησε με ειλικρίνεια στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης χρωστά χρήματα στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία επίσης κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό.

 

“Μιλάω πάντα ειλικρινά, δεν έχω κανέναν λόγο να φοβάμαι. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι εύκολοι, οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Οι θιασάρχες στην Ελλάδα, πόσοι είμαστε; Πέντε; Έξι; Που να έχουν μια μεγάλη πορεία. Η πρώτη απάντηση που θα δώσω είναι ότι αν κοιτάξεις τους θιάσους, όπου δεις ότι πηγαίνουν όλοι οι ηθοποιοί θα υπάρχει καλή σχέση, όπου δεις δυσκολία υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Μόνο όταν ήμασταν παιδιά σε μια θεατρική παράσταση. Δεν ξέρω τον Γιώργο, αλλά ξέρω τις κοπέλες…

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι στο πλευρό μου δέκα χρόνια, είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης, είναι μια ψυχή αγγελική. Την Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πολύ, είναι ευαίσθητη κοινωνικά κοπέλα. Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέμματα που θίγουν και την ίδια, καμία δεν θα το έκανε. Ποια γυναίκα θέλει να βγει και να λέει ότι βιάστηκε; Ποια ηθοποιός θέλει να βγει και να λέει ότι την κλώτσησαν; Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν συμπεριφέρεται άσχημα στις ηθοποιούς. Είναι και άλλοι θιασάρχες και σκηνοθέτες. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε όλοι. Ήμαστε λίγοι οι θιασάρχες.

Advertisements

 

Το κείμενο της Κατερίνας ήταν πολύ ωραίο. Ήξερα ότι η Κατερίνα ήταν στα δικαστήρια με τον Γιώργο, γιατί της χρωστούσε χρήματα. Έτσι ξέρω ότι είχαν κάποιο θέμα στο “Δον Ζουάν”. Είναι ένα άσχετο κομμάτι, επαγγελματικό. Δεν μου είχε πει άλλα πράγματα….” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα