Μην χασετε

Μήπως δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του; Τα 3 σημάδια που τον «προδίδουν»

Σου άρεσε, τον ερwτεύτηκες, κατέληξες ζευγάρι μαζί του. Κι ενώ η καθεμία στη θέση σου θα χαιρόταν για τη νέα της κατάκτηση, εσύ ζεις με την αμφιβολία μήπως η πρώην του εξακολουθεί να είναι περισσότερο παρούσα στη ζωή του από το επιτρεπτό.

Advertisements

Πρώτα απ’ όλα και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς την πρώην του, κάτι πάει λάθος. Σου έδωσε κάποιο πάτημα. Έτσι, είσαι απόλυτα δικαιολογημένη να κρατάς τις επιφυλάξεις σου όσον αφορά στο κατά πόσο ο σύντροφός σου είναι 100% δικός σου.

 

Μήπως ένα του κομμάτι (έστω μικρό) εξακολουθεί να ανήκει στη γυναίκα που είχε στη ζωή του πριν από σένα;

Δυστυχώς (και ευτυχώς παράλληλα) υπάρχουν τρία πολύ βασικά σημάδια που υποδεικνύουν πως το μυαλό του γυρνά ακόμα σ’ αυτή τη γυναίκα. Είτε λόγω του πρόσφατου χωρισμού τους είτε επειδή η σχέση τους ήταν και είναι τόσο βαθιά που δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει πως πλέον δεν είναι η σύντροφός του. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, εξάλλου.

Ποια είναι αυτά τη σημάδια που δικαιολογημένα σε κάνουν να ανησυχείς;

Εξακολουθεί να μιλά γι’ αυτή

Δεν έχει τον παραμικρό λόγο να μιλά για εκείνη, κυρίως μαζί σου. Ή μπροστά σου. Ή σε ανθρώπους που γνωρίζει πως θα σου μεταφέρουν όσα ειπώθηκαν. Το να κουβεντιάζει για το παρελθόν, σημαίνει πως δεν το έχει ξεπεράσει, ενώ μόνο υγιές δε μπορεί να θεωρηθεί το να ανοίγει τέτοιες κουβέντες μαζί σου.

Εκείνη είναι παντού μέσα στο σπίτι του

Advertisements

Όλα έχουν διακοσμηθεί βάσει του δικού της γούστου. Τα δώρα της βρίσκονται ακόμα στα συρτάρια και τα έπιπλά του, ενώ ψάχνοντας μπορεί να εντοπίσεις στα πράγματά του ξεχασμένα δικά της αντικείμενα: Από βιβλία μέχρι ρούχα και… εσώρουχα.

Αυτό το τελευταίο πόνεσε. Δε μπορεί να πιστεύει ότι απλά ξέχασε να τα ξεφορτωθεί, έτσι; Πολύ απλά δεν θέλει να τα ξεφορτωθεί.

 

Καθιστά σαφές πως… την απεχθάνεται

Τεράστιο φάουλ. Ακόμα κι αν εσύ πιστέψεις πως η (φαινομενική) απέχθεια που δηλώνει πως έχει για εκείνη υποδεικνύει πως ό,τι υπήρχε μεταξύ τους έχει τελειώσει, στην πραγματικότητα εκείνη εξακολουθεί να του «γεννά» συναισθήματα. Έστω κι αρνητικά.

Άσε που μεταξύ μας, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν άντρα που μιλά άσχημα για μια γυναίκα που κάποτε ερwτεύτηκε. Το ίδιο μπορεί να κάνει αργότερα και μαζί σου. Και δεν το θέλεις αυτό, έτσι;

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σε κάνει να νιώθεις όπως θα ήθελες, δεν έχεις παρά να το συζητήσεις μαζί του. Από τις αντιδράσεις του και μόνο θα καταλάβεις πολλά.

 

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα