Μην χασετε

“Λόγω της ηλικίας μου, φοβόμουν κάθε μέρα ότι θα χάσω το μωρό μου, μέχρι την ημέρα που…”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Adriana Sklenarikova, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 46 της χρόνια, στις 17 Αυγούστου το 2018. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Aram Ohanian, με τον οποίο έχουν παντρευτεί το 2014.

Advertisements

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε από την Adriana Sklenarikova, σχεδόν δέκα ημέρες μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τον ερχομό της κόρης της μέσω Instagram, δημοσιεύοντας τη πρώτη φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο έγινε γνωστό και το όνομα της μικρής, την οποία θα ονομάσουν Nina. 

Δείτε επίσης: Γκουντάρας: «Σοκαρίστηκα που έμεινα άνεργος στα 48» – Γιατί δεν ευχαρίστησε τη Μενεγάκη

Η Adriana Sklenarikova παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό “Nous Deux”  και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη περίοδο που ήταν έγκυος και τόνισε πως είχε ανασφάλεια, λόγω της ηλικίας της.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως ένιωθε καθημερινά ότι θα χάσει το μωρό: “Λόγω της ηλικίας μου, φοβόμουν κάθε μέρα ότι θα χάσω το μωρό μου, μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε.Ήταν ένας πολύ βίαιος φόβος”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wow, this is my favorite human being ever ! #loveyou #babygirl #parismatch #palaisronsardmarrakech #philippedoignon @parismatch_magazine @palaisronsardmarrakech @philippedoignon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova) στις

Δείτε επίσης: Σοφία Λεοντίτση: Η αφοπλιστική απάντηση σε follower που την αποκάλεσε «απαράδεκτη μητέρα»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα