Μην χασετε

«Στο εξωτερικό με σέβονται περισσότερο απ’ ότι εδώ! Στην Ελλάδα υπάρχει μια ρετσινιά…»

«Στο εξωτερικό σε βλέπουν λίγο διαφορετικά, δεν κοιτάζουν καθόλου το…»

Στο Tv Εθνος και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη ο περσινός νικητής του MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως στο εξωτερικό τον σέβονται περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα.

Τι κάνετε φέτος; Πώς περάσατε αυτή τη χρονιά;

Ταξίδεψα στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη, στο Μόναχο, στην Κύπρο και στη Σουηδία. Γενικά επένδυσα σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν είχα και κάποια πρόταση για δουλειά, οπότε επειδή είχα την ευχέρεια είπα «ας ταξιδέψω». Παράλληλα, παρακολούθησα σεμινάρια, έκανα σεμινάρια σε φοιτητές, κάναμε αρκετά φιλανθρωπικά, έφαγα σε καλά εστιατόρια. Ήταν για προσωπικό όφελος και πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Έζησα την κάθε στιγμή.

Advertisements

Δείτε επίσης: Σοφία Λεοντίτση: Η αφοπλιστική απάντηση σε follower που την αποκάλεσε «απαράδεκτη μητέρα»

Στο εξωτερικό ποια είναι η γνώμη των σεφ για την ελληνική κουζίνα και τους Έλληνες μάγειρες;

Λατρεύουν την ελληνική γεύση. Είμαστε η μόνη χώρα που υπερτερούμε σε θέμα γεύσης, σιγά σιγά αρχίζουν και μας σέβονται. Προσωπικά, σε όσους είπα ότι έχω κερδίσει τον διαγωνισμό με σέβονται πολύ περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μια ρετσινιά όταν περνάς από τηλεόραση. Στο εξωτερικό σε βλέπουν λίγο διαφορετικά, δεν κοιτάζουν καθόλου το τηλεοπτικό κομμάτι, κοιτάζουν ότι είσαι νικητής του MasterChef.

Advertisements

Δείτε επίσης: Γκουντάρας: «Σοκαρίστηκα που έμεινα άνεργος στα 48» – Γιατί δεν ευχαρίστησε τη Μενεγάκη

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα