Μην χασετε

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τι σχολίασε για την Μαρία Μπακοδήμου και την παρουσίαση του Power of Love;

Τι είπε η ηθοποιός για τα ριάλιτι αγάπης;

Advertisements

Συνέντευξη κάτω από τη βροχή έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Δήμητρα Καλφούντζου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις δηλώνοντας πως η ίδια δεν θέλει να γίνει «δούλος της ένεσης», ενώ δηλώνει πως πλέον έχει αποφασίσει να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε και στα ριάλιτι αγάπης, αλλά και τη φίλη της Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζει το Power of Love.

«Δεν υπάρχει αγάπη. Είναι κάτι άλλο. Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό ή στην ανατροφή; Να το κοιτάξουμε πρέπει. Είναι ντροπή! Γιατί μετά από λίγο, όταν χάσεις αυτά τα λεπτά της δημοσιότητας  είσαι μόνος και έρημος και άνεργος. Πιστεύεις ότι τι θα γίνει με το ότι φάνηκες; Το έχω ξαναπεί… ένας ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Μαρία Μπακοδήμου, είναι η δουλειά της αυτή. Εάν κρίνει ότι στη ζωή της και τα χρήματα που θα πάρει, γιατί είναι η δουλειά της αυτή, θα κάνει αυτό… θα κάνει αυτό! Δεν πλασάρει η Μαρία τα πρότυπα. Η Μαρία έχει δυο γιους και σαν μάνα είναι καταπληκτική» σχολίασε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα