Μην χασετε

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Παραδέχτηκε το χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη!

Ήταν ζευγάρι για 7 ολόκληρα χρόνια και πριν λίγους μήνες αποκαλύφθηκε πως αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκηπου δεν είναι πια ζευγάρι. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day, η αγαπημένη παίχτρια του περσινού Survivor, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Επιβιώνω», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το κρύψω. Μετακόμισα. Μένω μόνη», είπε και πρόσθεσε: «Όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, πρέπει να πάρεις λίγο χρόνο».

Το πρώην ζευγάρι, πάντως που κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης του χαμηλούς τόνους, επέλεξε και ο χωρισμός του να γίνει το ίδιο αθόρυβα, με την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία να αποφεύγουν να μιλούν έντονα για το χωρισμό τους.

Advertisements

Μετά το τέλος της συνέντευξης και στο άκουσμα των δηλώσεων της τραγουδίστριας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για τον χωρισμό του πρώην πλέον ζευγαριού.

«Αυτή τη φορά το παραδέχτηκε μετά βεβαιότητας, ότι έχει χωρίσει και ζει σε άλλο σπίτι. Πολλοί νομίζουν ότι χώρισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επειδή δεν της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Κώστας Πηλαδάκης και ότι κάποια στιγμή κουράστηκε να είναι απλά η σύντροφος. Εγώ λοιπόν έμαθα ότι είχε πρόταση γάμου και δαχτυλίδι στα χέρια της. Απλά η ίδια ένιωθε ότι κάπου δεν προχωράει αυτή η σχέση. Δεν εξελίσσεται. Ότι έχει κάνει τον κύκλο της μετά από 8 χρόνια», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα