Μην χασετε

Κοκτέιλ αιθέριων ελαίων: Μία μοναδική συνταγή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που θα λατρέψετε

Η κυτταρίτιδα προκαλείται από τις αποθέσεις λίπους κάτω από το δέρμα και δεν φεύγει με μαγικό τρόπο..! Είναι απλά μέρος της ζωής μας. Την συναντάμε σε διάσημα μοντέλα, σε γυμνάστριες και σε πολλές ακόμα πανέμορφες γυναίκες. Γι’ αυτό ακριβώς, αν έχεις κυτταρίτιδα, δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι!

Advertisements

Αν όμως θέλεις να ενισχύσεις την λεμφική απορροή και να μειώσεις την κυτταρίτιδα, μπορείς να επωφεληθείς από τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Η διάσημη συγγραφέας Hope Gillerman, προτείνει μία μοναδική συνταγή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας  και μάλλον  ήρθε η ώρα να τη δοκιμάσουμε.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Θα χρειαστείς:  

  • 2 κουταλιές της σούπας κραμβέλαιο ή αλλιώς λάδι canola
  • 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι γκρέιπφρουτ
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού λάδι κέδρου
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού έλαιο γεράνι
  • 5 σταγόνες ελαίου μέντας

Τρόπος εφαρμογής:

Ανακάτεψε τα υλικά σε ένα γυάλινο φλιτζάνι ή μπουκάλι και στροβίλισέ τα για να τα αναμίξεις.

Στη συνέχεια, πριν μπεις στο ντους, κάνε απαλό μασάζ με ελαφρές κυκλικές κινήσεις με τραχύ ύφασμα, πηγαίνοντας από τα πόδια προς τα ισχία και προς τα πάνω μέρη του σώματος, δηλαδή γοφούς και κοιλιά. Κάνε την ίδια διαδικασία στο ντους με ένα ήπιο σαπούνι.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Μόλις βγεις από το ντους, και όσο το δέρμα σου είναι ακόμα υγρό, απλωσε μια ποσότητα από το κοκτέιλ αιθέριων ελαίων για την κυτταρίτιδα στις προβληματικές περιοχές, δηλαδή στα πόδια, τους γοφούς και την κοιλιά. Καθώς το απλώνεις, κάνε παράλληλα μασάζ με δυνατές κυκλικές κινήσεις. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, κάνε μασάζ με το συγκεκριμένο κοκτέιλ αιθέριων ελαίων στο ντους μετά το γυμναστήριο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα