Μην χασετε

Κατια Ζυγούλη: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε με την «αδερφή» της

Η Κάτια Ζυγούλη έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της μόδας και του modelling και σίγουρα έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί! Πλέον, το πανέμορφο μοντέλο έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της και στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Σάκη Ρουβά, ενώ πριν λίγους μήνες επέστρεψε στην τηλεόραση με την εκπομπή Ιστορίες Μόδας στην ΕΡΤ.

Advertisements

 

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια αναδρομή στο αρχείο της και “ξέθαψε” μια υπέροχη φωτογραφία από το παρελθόν, με την οποία ποζάρει με την καλή της φίλη, την “αδερφή”  της Σοφία όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί. Οι δυο γυναίκες δούλευαν μαζί, κάνοντας πολλές φωτογραφίσεις αλλά και ταξίδια.

 

“Άνοιξα αρχείο! Θα γίνει πολύ tbt!!! Να το το Σοφάκι μου, Αδελφές στην μορφή, αδελφές στην ψυχή. Μαζί στην δουλειά, μαζί στα ταξίδια. Να πλέκουμε, κυριολεκτικά, σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και να φιλοσοφούμε. Μια νεράιδα που ζούσε πάντα στους δικούς της κόσμους. Δεν μπαίνει σε κανόνες, λέει πάντα την αλήθεια της. Η Σοφία είναι σοφή. Τώρα ζει στον κόσμο που έφτιαξε για αυτήν. Με την οικογένεια της, τον κήπο της και την ζωγραφική της” έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα