Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε όταν άρχισε να περνάει ο καιρός.»

Στην εκπομπή των Dot αυτό το Σάββατο καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Advertisements

Η επιτυχημένη επικοινωνιολόγος μίλησε για όλα. Για το πόσο της στοίχισε η απώλεια των γονιών της – καθώς έχασε και τον πατέρα της τον προηγούμενο χρόνο – την αναθεώρηση που έφερε ο χαμός τους ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

 

Όπως ότι την «έδιωξε» η μητέρα της από το σπίτι γιατί είχε φτάσει 30 ετών και έμενε ακόμη μαζί τους.

Αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε στην προσωπική της ζωή κι ότι ποτέ δεν ένιωσε να έχει βρει αυτό που λέμε «σύντροφο ζωής».

Είναι προφανές ότι έπρεπε να έχω πάει την προσωπική μου ζωή αλλιώς, δεν εννοώ το να υπάρχει ένας σύντροφος. Ποτέ δεν έχω υπάρξει μόνη μου για πολύ καιρό ενώ κάτι το οποίο να λες ο άνθρωπος σου, να είναι ο άνθρωπος ζωής. Θα ήθελα να υπάρχει όταν συμβεί ένα καλό ή κακό έναένας πρώτος άνθρωπος που θα σκέφτομαι».

 

Η απώλεια των γονιών της έφερε μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και πολύ περισσότερο όταν έχασε έναν χρόνο πριν τον πατέρα της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Advertisements

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν τέλος εποχής, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε».

 

«Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσανατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι περίεργο. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», δήλωσε.

Η επικοινωνιολόγος αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο επαγγελματικά συμβάν στην τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχε και της κόστισε ακόμα και επαγγελματικά όσον αφορά τα καθήκοντά της στην Αυτοδιοίκηση.

 

«Ήταν ένα σημείο που θα ήθελα να σβήσω. Ήταν δύσκολη περίοδος. Από αυτή την ιστορία έμαθα ότι πράγματα που θεωρώ δεδομένα κι αυταπόδεικτα υπάρχουν πολλές φορές που θα χρειαστεί να τα ξαναποδείξεις».

Ρωτήθηκε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Advertisements

Έχω πει δημόσια ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί κι ότι έκανα κάποιες πρώτες έρευνες νομικά. Όλα αυτά που μου είπαν για όλα αυτά τα πράγμα που θα  έπρεπε να είναι τακτοποιημένα με τρόπο που σχεδόν ποτέ να μην είχα σκεφτεί άρα είμαι στη διαδικασία που το κοιτάω. Λίγο, με τρόμαξε» απάντησε.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα