Μην χασετε

Ελένη Χατζίδου: «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου αλλά και το επίκαιρο θέμα του #metoo.

 

Γιατί είπαν όχι στο Battle of the couples και τι συζητούν τηλεοπτικά;

«Γιατί θεωρήσαμε ότι δεν θα μας ταίριαζε. Υπάρχουν συζητήσεις τόσο για πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μόνος του, αλλά και μαζί. Υπάρχει πρόταση την επόμενη σεζόν για πρωινή εκπομπή, σαν και αυτή που κάναμε το περσινό καλοκαίρι στο Open, αλλά αν δεν πέσουν υπογραφές δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Η πρωινή ζώνη είναι πολύ ανταγωνιστική».

 

Advertisements

Αληθεύουν οι φήμες που ήθελαν γνωστή εταιρεία παραγωγής να τους έχει σκεφτεί για ένα ριάλιτι που θα κατέγραφε τη ζωή τους;

«Μπορεί να υπήρξε ως σκέψη κάποιων, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά μας κάτι συγκεκριμένο. Δεν νομίζω ότι θα μας ενδιέφερε να κάνουμε τη ζωή μας ριάλιτι. Μην κοιτάς που στο κανάλι μας στο YouΤube δείχνουμε κομμάτια από την καθημερινότητά μας. Εκεί επιλέγουμε εμείς τι θα δείξουμε… Είναι πολύ διαφορετικό να ξυπνάς και να έχεις από πάνω σου μια κάμερα που να σε καταγράφει. Πόσο μάλλον τώρα, που έχουμε κι ένα παιδάκι ενάμισι έτους»

«Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»

«Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ. Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε: «Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ». Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου» εξομολογείται.

Advertisements

«Πριν έρθω στην Αθήνα και κάνω δισκογραφία δούλευα σε μαγαζιά της επαρχίας. Εκεί μου έτυχε ένας επιχειρηματίας που προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία που ήταν όλη δική του!» διηγείται για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

 

Όσο για το αν τα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας ζητούν από τις τραγουδίστριες να πηγαίνουν και να κάθονται στα τραπέζια των πελατών, λέει:

«Όταν πρωτοξεκίνησα να τραγουδάω σε μαγαζιά της επαρχίας, είχα δει τέτοιες συμπεριφορές. Και μάλιστα έχω φύγει από κέντρο στην Πάτρα όταν με έπιασε ο μετρ και μου είπε: “Μετά το πρόγραμμά σου σε θέλουν στο τάδε τραπέζι”. Μάλιστα, θυμάμαι, του απάντησα: “Γιατί να πάω στο τραπέζι του; Τον ξέρω;”.Για να πάρω την απάντηση πως “Είναι καλός πελάτης του μαγαζιού”. Δυστυχώς και στον δικό μας χώρο υπάρχουν άντρες και γυναίκες που τους έχουν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα. Εγώ κάνω τον σταυρό μου και λέω ότι είχα άγιο, γιατί δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση όσων έχουν εξομολογηθεί τις προσωπικές τους ιστορίες. Τους αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” και μακάρι αυτός ο κύκλος της βίας και της κακοποίησης να σταματήσει».

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα