Μην χασετε

Η Άννα Τσακουρίδου έριξε τα βέλη της μετά την αποχώρησή της από το GNTM! «Φεύγω για να ξεκολλήσω από τη βαρεμάρα»

Στο επεισόδιο του  Greece’s Next Top Model , που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, οι διαγωνιζόμενες ήρθαν αντιμέτωπες με μια απαιτητική φωτογράφηση αποχώρησης, στην οποία έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνουν στο ριάλιτι.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα φόρεσαν κουστούμια και μεταμορφώθηκαν για λίγο σε άντρες. Μεταφέρθηκαν στη δεκαετία του ’20 και πόζαραν ως σέξι άντρες στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου  και της  Έλενας Χριστοπούλου. 

 

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης η Εύη Ιωαννίδου  ήταν απομονωμένη και δεν συνομιλούσε με τα υπόλοιπα κορίτσια. Φυσικά, αυτό έγινε αντιληπτό από την  Ζενεβιέβ  και την Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες της ζήτησαν να τους πει τι συμβαινει. Η Έλενα Χριστοπούλου  έσπευσε να πάει κοντά της και η  Εύη Ιωαννίδου  ξέσπασε σε κλάματα. Η  Άννα Αμανατίδου  με την οποία δεν έχει καλές σχέσεις, θεώρησε πως υποκρίνεται και είπε: “Το παίζει θύμα”!

Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια βρέθηκαν απέναντι  στους κριτές για να ακούσουν τα σχόλια τους. Τις χειρότερες φωτογραφίες τις είχαν η Άννα Τσακουρίδου  και η  Άννα Αναματίδου  και από το  Greece’s Next Top Model  αποχώρησε η πρώτη. Ιδιαίτερα συγκινημένη αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριες της και τόνισε πως για εκείνην νικήτρια του ριάλιτι είναι η  Ειρήνη Καζαριάν. 

Η Άννα Τσακουρίδου, μετά την αποχώρησή της μίλησε στον επίσημο λογαριασμό του show στο  Instagram  και δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της. Συγκεκριμένα δήλωσε: « Όντως σήμερα η δική μου ήταν μία πολύ κακή φωτογραφία. Υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες που δεν ήταν τόσο δυνατές, αλλά η δική μου ήταν αρκετά βαρετή. Γι’ αυτό φεύγω για να ξεκολλήσω από τη βαρεμάρα».

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisements

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

24o Επεισόδιο αποκλειστικά #Backstage #5 #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα