Μην χασετε

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις μαμάδες!

Στις 13 Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. H Αλεξάνδρα (έτσι θα ονομαστεί η μικρούλα) είναι πια οκτώ μηνών και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των γονιών της, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά μαζί της πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha είναι ξετρελαμένη με την μικρή της πριγκίπισσα και απολαμβάνει την μητρότητα στο έπακρο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες της κόρης της, κάνοντάς μας να… λιώσουμε.

 

Advertisements

Σήμερα, η Ελεονώρα πόζαρε στον φακό έχοντας στη αγκαλιά της την Αλεξάνδρα της και μέσα από τη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις μαμάδες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πώς τις επόμενες μέρες θα κάνει στην μπέμπα της το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα και τις προέτρεψε να κάνουν το ίδιο στα μωράκια τους.

 

«Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω… σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας… σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Advertisements

Δες την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω… σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας… σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα