Μην χασετε

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Moυ έγινε πρόταση να τραγουδήσω στην Επίδαυρο. Εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια»

Ο Πάνος Κιάμος δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο «μουρμουρίζει» μία μελωδία. Το βίντεο προβλήθηκε στο Pop Up και στάθηκε η αφορμή για μια αποκάλυψη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Advertisements

 

Η παρουσιάστρια πίστεψε ότι οι συνεργάτες της έπαιξαν το βίντεο για να την πειράξουν, γιατί πρόσφατα αποκάλυψε μια πρόταση που της έγινε. Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε «Εγώ δεν σε κοροϊδεύω, μπας και με αφήσεις να το γράψω», με την Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει «Όχι δεν σε κοροϊδεύουμε, μήπως πάρει τα πάνω σου και το κάνεις τελικά και έρθουμε να γελάσουμε».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση να τραγουδήσει στην Επίδαυρο κάτι που όπως είπε δε πρόκειται να γίνει ποτέ.

 

“Η πρόταση έγινε από έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Δεν θα πω το όνομα του γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύει ότι μπορώ να τραγουδήσω, αλλά είναι εδώ και τρεις μέρες που δεν μπορώ να σταματήσω από τα γέλια” και συνέχισε απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη, “εσύ να πας σε ρεμπετάδικο είσαι πολύ δυνατή, εγώ δε καταλαβαίνω πως έχω πείσει τον κόσμο ότι μπορώ να τραγουδήσω”.

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα