Μην χασετε

Ελληνίδα παρουσιάστρια παραδέχεται: «Στοιχίζει στη ματαιοδοξία σου αν νιώσεις ότι δεν σε αποδέχεται πια το σύστημα»

Πριν 7 σχεδόν χρόνια αποφάσισε να απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση. Όπως εξηγεί, η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ κάθε χρόνο είχε προτάσεις να επιστρέψει επέλεξε να μην το κάνει. Τώρα, όμως, αυτό αλλάζει.

Σίσσυ, όλα αυτά τα χρόνια δεν σου έλειψε η τηλεόραση;

Σ.: Ήταν επιλογή μου να φύγω σε εκείνη τη φάση. Το έκανα πάρα πολύ συνειδητά.

Tι σε οδήγησε να πάρεις αυτή την απόφαση; Είχες απογοητευτεί από κάποια συνεργασία;

Advertisements

Σ.: Όχι, δεν είχα απογοητευτεί. Είχα λίγο αναλωθεί. Και επειδή τότε ήθελα να κάνω και δεύτερο παιδί, ήδη ένιωθα ότι λείπω από το πρώτο μου παιδί περισσότερο από όσο θα ήθελα.

Σε επίπεδο ματαιοδοξίας, σου στοίχισε; Οι άνθρωποι που είναι χρόνια στο γυαλί συχνά παθαίνουν ένα στερητικό όταν απέχουν. Βέβαια, εσύ συνέχισες να είσαι έντονα παρούσα μέσω των social media, που είναι τα νέα media.

Σ.: Όταν μένεις εκτός TV, στοιχίζει στη ματαιοδοξία σου αν νιώσεις ότι δεν σε αποδέχεται πια το σύστημα. Αλλά δεν ήταν αυτή η περίπτωσή μου. Από την πρώτη χρονιά είχα προτάσεις να επιστρέψω… Ίσως για αυτό, επειδή ήταν επιλογή μου, δεν μου έλειψε. Και θεωρώ ότι όντως ήταν πάρα πολύ σημαντικό το κομμάτι των social. Πάντα ένιωθα ότι με τον κόσμο έχω πολύ έντονη και ενεργή επαφή. Ότι δεν χρειάζεται να κάνω τηλεόραση.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα