Μην χασετε

Το μήνυμα του Τιμολέοντα Διαμαντή: «Είχα πει όταν δήλωσα συμμετοχή στο Masterchef ότι…»

Τι έγραψε ο νικητής του MasterChef;

Advertisements

Το δικό του μήνυμα προσπάθησε να στείλει ο νικητής του MasterChef Τιμολέων Διαμαντής, θέτοντας το ερώτημα για το «τι έχει αξία» και αναρτώντας μια φωτογραφία από την επίσκεψη του στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Τα παιδιά εκεί τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και ίδιος υποσχέθηκε πως μόλις μπορέσει θα μαγειρέψουν όλοι μαζί.

Ο ίδιος όπως ανέφερε στο μήνυμα του, επέλεξε να ξεκινήσει με τον εθελοντισμό, γιατί από την αρχή της συμμετοχής του στο MasterChef σκοπός του όπως γράφει ήταν να «βοηθήσει παιδιά που κλήθηκαν να δίνουν μάχη για αυτό που μας έχει δώσει απλόχερα ο Θεός, τη ζωή μας».

«Είχα πει όταν δήλωσα συμμετοχή στο Masterchef το πρώτο πράγμα που θα κάνω αν κερδίσω, είναι να βοηθήσω παιδιά που δίνουν μάχη για αυτό που μας έχει δώσει απλόχερα ο Θεός.. Την ΖΩΗ μας!
Σήμερα κατάφερα να πάω, να συναντήσω παιδιά, γονείς, εθελοντές! Με αγκάλιασαν με το που μπήκα μέσα στον χώρο.
Εκεί ήταν και η μικρή Αθανασία που όλοι θυμάστε, αλλά και πολλά άλλα παιδάκια που μου έδωσαν πολύ αγάπη.
Λοιπόν τι έχει αξία τελικά?
Ξέρω ότι όλοι περιμένατε που θα μαγειρεύω και ποια θα είναι η πρώτη συνεργασία μου σε κάποιο μαγαζί, αλλά επέλεξα να ξεκινήσω με τον εθελοντισμό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν», ανέφερε ο Τιμολέων Διαμαντής στο μήνυμα του.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα