Μην χασετε

Εκλεκτικές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με μοντέρνα εμφάνιση

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν για το εκλεκτικό ντεκόρ στο σπίτι αυτό το έτος. Για παράδειγμα, ακόμη και οι μεγαλύτερες και πιο μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού τελικά θα καταστούν παρωχημένες. Επιπλέον, είναι λογικό ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αισθάνεστε σαν να πρέπει να ανανεώνετε το δικό σας σπίτι. Συχνά θέλετε να πάρετε μερικές από τις τελευταίες τάσεις, χωρίς να στρέψετε το εσωτερικό εντελώς ανάποδα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι άνθρωποι με διαφορετικά γούστα μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους σε ένα εκλεκτικό μίγμα. Πώς προσαρμόζετε αυτές τις εγκαταστάσεις στις σύγχρονες τάσεις του σήμερα; Θέλουμε να το εξηγήσουμε στις επόμενες γραμμές με μερικές συμβουλές και παραδείγματα.

Advertisements

Φέτος, το στυλ ρετρό είναι ιδιαίτερα μοντέρνο. Το 2018, οι άνθρωποι επιθυμούν να φέρουν τη δεκαετία του ’70 στο προσκήνιο. Πηγαίνουν χέρι-χέρι με περίεργες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού. Η δεκαετία του ’70 μπορεί να εκπροσωπείται από διαφορετικά αξεσουάρ, τα οποία φέρουν το χάρισμα αυτής της παρελθούσης εποχής. Μέσα σε ένα εκλεκτικό μίγμα, φαίνονται αδιάφορα και, ίσως, πολύ αναζωογονητικά. Αυτή η τάση ερμηνεύθηκε ιδιαίτερα καλά στις ζωντανές έννοιες του Esprit. Εκεί θα ανακαλύψετε πολλά υπέροχα παραδείγματα για το πώς να ενσωματώσετε αντίκες στο εσωτερικό και τη διακόσμηση. Το τελευταίο είναι επίσης μια ισχυρή τάση φέτος.

Τα μοντέρνα έπιπλα για φέτος τείνουν σε αρκετά απλά σχήματα. Μια υψηλή αξία τοποθετείται στην ισορροπία και τη ζεστασιά. Η σκανδιναβική Hygge τάση δεν είναι μόνο αισθητή στις ιδέες της χειμερινής διακόσμησης. Αντίθετα, ελέγχει τα έπιπλα όλο και πιο συχνά. Επιπλέον, μπορείτε να συνεισφέρετε σε μια μοντέρνα εμφάνιση με εντυπωσιακά, πολυτελή ακτινοβόλα υφάσματα σε μοντέρνα χρώματα. Τι θα λέγατε για κάτι βελούδινο για τα έπιπλα; Και όσον αφορά τα χρώματα, έχουμε την εξής συμβουλή: Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέρνα χρώματα για το 2018 φέρει σκανδιναβικό χαρακτήρα και θα εκπληρώσει τον εσωτερικό σχεδιασμό σας ταυτόχρονα με υγιή λάμψη και φρεσκάδα. Υπάρχει λόγος για το αποκαλούμενο Scandi Pink. Πολλές άλλες μοντέρνες ροζ αποχρώσεις κυριαρχούν επίσης στις ιδέες της διακόσμησης φέτος.

Για να κάνετε το κλασικό σας εσωτερικό να είναι μοντέρνο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μερικά από τα πιο σύγχρονα υλικά. Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ Chrome είναι πολύ επίκαιρα το 2018. Επιπλέον, το κεραμικό αντικαθιστά σχεδόν όλους τους τύπους διακοσμητικών αντικειμένων από γυαλί. Ειδικά τα αγγεία και τα φώτα έμφασης θα πρέπει να εκτελούνται με αυτό το στυλ.  Για τους τοίχους, επιλέξτε ένα μοντέρνο παστέλ χρώμα ή ανοιχτό γκρι. Και προτιμάτε να επιλέξετε σκληρές επιφάνειες.

Σε γενικές γραμμές, το εκλεκτικό στυλ του 2018 θα πρέπει επίσης να έχει μια ορισμένη «Messy» ακτινοβολία και να κατανέμει ισορροπία και χαλάρωση στο δωμάτιο. Πώς επιτυγχάνετε αυτό; Το καλύτερο πράγμα που κάνει με τα σχήματα των επίπλων όσο το δυνατόν για να θέσει την απλότητα. Πηγαίνετε για το πιο τολμηρό και πολυτελή στο μείγμα στυλ, υφές και χρώματα.

Χρώματα του σήμερα

Ελπίζουμε ότι σας αρέσουν και τα παραδείγματα μας και ότι μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτά.

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα