Μην χασετε

Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε τον Τοίχο που Βρίσκεται Πίσω και Πάνω από το Κρεβάτι σας!

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται και δεν μπορούν να αποφασίσουν πως να διακοσμήσουν τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι τους. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για όλα τα πορτοφόλια. 

Advertisements

Είτε θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα είτε έχετε την οικονομική δυνατότητα για να δώσετε πολλά, οι προτάσεις που σας κάνουμε αφορούν όλους εσάς. Καθεμιά από αυτές έχει το δικό της στιλ αλλά όλες είναι απίστευτα εντυπωσιακές και ιδιαίτερες. 

Μιας και περνάτε τουλάχιστον 2668 ώρες τον χρόνο στο κρεβάτι σας (υπολογίσαμε ότι κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα) και αρκετές ακόμα κάνοντας άλλα πράγματα στην κρεβατοκάμαρά σας, θέλετε να την βλέπετε όχι μόνο τακτοποιημένη αλλά και όμορφη. 

 

Διακοσμήστε μόνο τον μισό τοίχο του υπνοδωματίου με φωτογραφίες και κάδρα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να ταιριάξετε τα χρώματα των κάδρων με τις κουρτίνες και την υπόλοιπη διακόσμηση του υπνοδωματίου.
Βάλτε ένα ράφι στον τοίχο και διακοσμήστε τον με μικρά καδράκια. Φροντίστε μόνο να τα στερεώσετε καλά στον τοίχο για να μην κινδυνεύσετε σε περίπτωση σεισμού.
Αυτά τα ράφια είναι πολύ πιο ασφαλή για τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι. Σε αυτά μπορείτε να ακουμπήσετε βιβλία, κάδρα, γλαστράκια με λουλούδια και διακοσμητικά χωρίς να φοβάστε ότι μπορεί να σας πέσουν στο κεφάλι. Με τη βοήθεια της λάμπας που είναι στερεωμένη στο ράφι μπορείτε να διαβάζετε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δεν χρειάζεται το κεφαλάρι του κρεβατιού να είναι πολύ ψηλό. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη λογική βάζοντας πίσω από το κρεβάτι σας ένα κεφαλάρι που γίνεται πάγκος δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Πάνω σε αυτόν μπορείτε να ακουμπάτε ό,τι θέλετε.
Μια από τις πιο απλές λύσεις είναι να κάνετε μια τεχνοτροπία στον τοίχο σας. Φυσικά, αν δεν είστε γνώστης, καλό θα είναι να φωνάξετε κάποιον ειδικό για να την κάνει για εσάς.
Ένας χρωματιστός χάρτης της Ελλάδας, της Ευρώπης ή παγκόσμιος είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Διακοσμήστε, λοιπόν, με έναν τέτοιο τον τοίχο που βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι σας.
Ένας ασπρόμαυρος χάρτης σε μεγαλύτερες διαστάσεις (που να πιάνει ουσιαστικά όλο τον τοίχο) είναι επίσης πολύ εντυπωσιακός. Αν ψάξετε θα βρείτε τέτοιους χάρτες και σε μορφή ταπετσαρίας ή πιο συγκεκριμένα φωτοταπετσαρίας.
Μια πολύ απλή και οικονομική ιδέα είναι να βάλετε ένα πάνελ σε κάποιο έντονο χρώμα στην περιοχή πίσω από το κρεβάτι σας. Έτσι θα δώσετε ένταση στον χώρο χωρίς να χρειαστεί να βάψετε τον τοίχο.
Μια φωτοταπετσαρία με τοπίο που καλύπτει όλο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι είναι ιδανική για όσους θέλουν τη φύση στο δωμάτιό τους. Μια τέτοια φωτοταπετσαρία δεν θα σας κοστίσει πολύ. Αν μάλιστα δεν την κολλήσετε στον τοίχο, την κάνετε κάδρο και απλά την κρεμάσετε, μπορεί το κόστος να είναι πολύ χαμηλότερο.
Γεμίστε τον τοίχο σας με καδράκια σε διάφορα σχήματα. Πρόκειται για μια αρκετά οικονομική λύση. Διαλέξτε φωτογραφίες και εικόνες που σας εμπνέουν και τολμήστε το.
Τέλος, μια πολύ ωραία ιδέα για τους λάτρεις της συμμετρίας είναι να βάλετε στον τοίχο σας κάδρα σε ίδιο μέγεθος, με φωτογραφίες ίδιου στιλ. Φροντίστε τα κάδρα σας να έχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και να φτάνουν μέχρι και πάνω από τα κομοδίνα. Διακοσμήστε και τα κομοδίνα με το ίδιο φωτιστικό και είστε έτοιμοι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα