Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-02-2020)

Κριός

Advertisements

Συγκαταβατικότητα και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Ταύροι

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειες σας, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λάθη.

Δίδυμοι 

Αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών. Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν. Εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε απογοητευτεί τώρα παίρνετε τα πάνω σας, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συνάντηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα συνετές και προσγειωμένες θα είναι οι υποσχέσεις που θα δώσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Λέων

Advertisements

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα εστιάσει στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νεες γνωριμίες. Προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας, δεχτείτε προτάσεις φίλων, οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Παρθένος

Αισιοδοξία, δεκτικότητα, και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και τις αλλοπρόσαλλες αντιθέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Ζυγός

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκοτούρες κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Σχετικά με οικονομικές διεκδικήσεις για την ώρα θα σταθμεύσετε σε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Κατά πασά πιθανότητα αρνητικοί θα φανείτε για μεγάλα ρίσκα, αυτή τη φορά δε θα σας απασχολήσει το μέλλον, στόχος σας θα είναι ένα ευχάριστο και ήρεμο παρόν. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, δεν θα περιορίσετε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε ομιλητικοί και καταδεχτικοί. Θα σας δοθεί ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες, θα κάνετε το βήμα να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση σας κατά συνέπεια και η ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Θα φανερώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές εντυπώσεις. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα είστε σε θέση να την προσφέρετε. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία, δε θα θελήσετε συναδελφικές εντάσεις. Επιδιώξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρτε να συνεργαστείτε και να απεμπλακείτε από ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η ανάγκη σας να ανανεωθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, οι ενέργειες σας θα είναι ναι μεν δυναμικές όχι όμως παρορμητικές, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιον σκοπό. Πάνω από όλα θα βάλετε την εξισορρόπηση, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς ωστόσο ο τρόπος σας θα είναι συνετός και ομαλός χωρίς απότομες εξάρσεις. Σήμερα θα βρείτε τη σωστή δίοδο για να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συνθήκες στασιμότητας. Στον κοινωνικό σας περίγυρο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, ανοιχτείτε και εκδηλωθείτε. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποια ζητήματα ίσως να χρειάζονται την παρέμβαση σας για να μπορέσουν να τακτοποιηθούν και να κλείσουν οριστικά.

Αιγόκερως

Με ομαλότητα θα προχωρήσουν οι επικοινωνιακές σας επαφές, η διάθεση σας θα είναι θετική, η στάση σας ώριμα υπομονετική. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τόσο τις παροντικές όσο και τις μελλοντικές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς, και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε πρακτικά και συναισθηματικά από τις αποτυχίες του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ξεκίνημα που αυτή τη φορά θα είναι βάσιμο και πολλά υποσχόμενο.

Υδροχόος

Ένα τυχερό άνοιγμα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα αποτελέσει το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να κινήσετε άμεσα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να συνεργαστείτε με ομαλότητα. Στηριχτείτε και πιστέψτε στις ικανότητες σας, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα, θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν δίοδο για βελτίωση και οικονομική άνοδο. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα για οικονομικές διεκδικήσεις, αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα δοθεί για αύξηση των εισοδημάτων σας, οι συζητήσεις σας θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, κρατήστε τα συναισθήματα σας σε ισορροπία. Εσείς οι μπερδεμένοι προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα, εξηγήστε και αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ιχθύς

Τα θετικά σχόλια που θα ακούσετε θα δώσουν νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας. Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί, φιλικές παρέες και ανέμελες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα