Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-02-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, που θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη απόχρωση στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού, που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα, βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

Ταύροι

Φίλοι μου, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνό σας, ένα χαρμόσυνο μήνυμα θα φέρει σταθερή και έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ-α-τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ∈ρωτικά.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, τη σημερινή μέρα, θα επιδιώξετε να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε την μεταξύ σας συμβίωση πιο ευχάριστη. Μην συνεχίζετε με τον ίδιο ρυθμό με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σας, παραμελώντας το σύντροφό σας, γιατί μετά, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό και η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις, φέρνοντας απρόσμενες ∈ρωτικές εξελίξεις.

Λέων

Φίλοι μου, αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Έρχεται απρόσμενο ∈ρωτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως επιφυλακτική θα εμφανιστεί καρδιά σας, ίσως σκοντάψετε σε παλιομοδίτικες αναστολές, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτό σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας φανερωθεί.

Παρθένος

Φίλοι μου, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας και ισορροπημένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει ∈ρωτικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μην σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε την δεκτικότητά σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου, ήρεμη και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα καταφέρετε να προσκολλήστε επάνω σας το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι σήμερα θα ανοίξετε δημιουργικές συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων. Έκπληξη θα αποτελέσει για σας η παρουσία ενός προσώπου απ’ τα παλιά και θα φέρει στη σκέψη σας ευχάριστες μνήμες. Έρχονται θερμές και ισορροπημένες ∈ρωτικές στιγμές, δεν αποκλείεται να προκύψει γεγονός επανασύνδεσης. Ανοίγεται δρόμος για νέες και εξελίξιμες ∈ρωτικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεών σας θα πάρει σοβαρές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ∈ρωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Υπακούστε στο προαίσθημα σας που θα είναι απολύτως θετικό, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Αγαπητοί μου, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ∈ρωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, θετική θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η προδιάθεσή σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου, που θα σας εξομολογηθεί την έλξη του για εσάς. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ∈ρωτισμό, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ∈ρωτικές προκλήσεις. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη ∈ρωτική έκπληξη.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κουράζει και ό,τι σας δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ένα ραντεβού που θα έχετε, θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες, φέρνοντας τέλος στην ανία και την ρουτίνα σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε, θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να σας ζητήσει συγγνώμη. Οι μεταξύ σας ∈ρωτικές επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, δημιουργώντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις, που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Τώρα θα αποκτήσει νόημα η ∈ρωτική σας καθημερινότητα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα