Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία αγαπημένε μου Κριέ ίσως να σου φέρει προβλήματα στο δεσμό σου. Αυτό το τετράγωνο σε κάνει πιο χαλαρό στη διάθεσή σου που ίσως το ταίρι σου μπορεί να το εισπράξει ως αδιαφορία. Νιώθεις ελεύθερος-η με τις κινήσεις σου και αυτό σε ωθεί να κάνεις αδέξιες κινήσεις απέναντι στο ταίρι σου. Είσαι πολύ επιεικής με τον εαυτό σου σε σημείο που μπορεί να προκαλέσεις παράπονα από τον-την σύντροφό σου.

Ενώ για σένα Κριέ το Σαββατοκύριακο αυτό σε ευνοεί το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία φέρνει μεγάλη κοινωνικότητα, νέους φίλους, απίστευτες γνωριμίες. Το μόνο που θα σου έλεγα να προσέξεις είναι να μην κάνεις άγαρμπες κινήσεις, αν επιθυμείς να δημιουργήσεις μία νέα σχέση και σου αρέσει πολύ ένα πρόσωπο δεν μένει παρά να είσαι ο εαυτός σου αλλά μην ξεφεύγεις στο κομμάτι της αυτοπροβολής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, οπότε αυτό σημαίνει ότι έχεις ανεβασμένη διάθεση αλλά και  ανάγκη να προσφέρεις στιγμές στο ταίρι σου. Είναι ένα καλό διήμερο να μην περιμένεις τα πάντα από το σύντροφό σου αλλά να προσφέρεις σε εκείνον-η είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε πρακτικό. Σαφέστατα και θα περάσεις υπέροχες στιγμές και αυτό γιατί δεν κοιτάζεις μόνο τον εαυτό σου αλλά και τις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάς.

Μοναχικέ μου Ταύρε, για σένα το Σαββατοκύριακο αυτό είναι γεμάτο από κόσμο, φίλους, παρέες, γνωριμίες, συγκεντρώσεις και πάρτυ, ένας χαμός θα γίνει. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο σε βγάζει σίγουρα μέσα από το σπίτι, σου δημιουργεί όμως και την ανάγκη να προσφέρεις, να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε έχει ανάγκη. Ίσως να είναι και ένα φιλικό σου άτομο στο οποίο η βοήθεια αυτή μπορεί και να μετατραπεί σε κάτι ∈ρωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου έρχεται νέα Σελήνη στον ευαίσθητο Ιχθύ, αυτό σημαίνει πώς το Σαββατοκύριακο αυτό αυξάνει τη διαίσθηση και την ευαισθησία σου. Μιλάμε για ένα τρυφερό και ρομαντικό διήμερο, στο οποίο θες να καλύψεις κάθε ανάγκη – επιθυμία που μπορεί να έχει το ταίρι σου,  είτε στη ζητήσει το ίδιο είτε την διαισθανθείς.Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει και την αρχή ή το ξεκίνημα κάτι νέου στη σχέση σου κάτι που θα επηρέαζε και την καθημερινότητά σας.

Για εσένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό και με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ιχθύ μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για μία νέα σταθερή γνωριμία. Το ότι είναι όμως ο Ερμής ανάδρομος, μπορεί να νιώσεις ότι σου βάζει ένα φρένο, κράτησε αυτή τη νέα γνωριμία που θα κάνεις με κάθε τρόπο και αργότερα μπορείς να την προχωρήσεις έτσι όπως ονειρεύεσαι και θέλεις.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Ουρανό, δεν καταπιέζεις ούτε τον σύντροφό σου αλλά ούτε και τον ίδιο σου τον εαυτό. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία αυτή η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι παραμελείς κατά κάποιο τρόπο τον-την σύντροφό σου, πρόσεξέ το λίγο αυτό. Μπορείς να περάσεις απίστευτα καλά και σαν ζευγάρι, αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον άνθρωπό σου.

Για σένα Καρκίνε μου, το διήμερο αυτό επιφυλάσσει πάρα πολλές νέες γνωριμίες. Ο Ήλιος κάνει ένα δυνατό εξάγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη πάλι ένα ευνοϊκό τετράγωνο με το Δία, κι όμως το τετράγωνο αυτό σε ευνοεί. Έχεις απίστευτα χαλαρή διάθεση στη συμπεριφορά σου, όποιος-όποια θελήσει να κάνει παρέα μαζί σου αυτό το διήμερο θα περάσει υπέροχες στιγμές. Η ανάγκη σου για ελευθερία είναι και το μυστικό σου ατού για να εξελιχθεί μια νέα γνωριμία σε μόνιμη ∈ρωτική συντροφιά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, το Σαββατοκύριακο αυτό ευνοείσαι ιδιαίτερα από τη Σελήνη που θα είναι στον Υδροχόο ίσως να έχει μία κουραστική κοινωνικότητα, πολυκοσμία δηλαδή.  Όμως είναι ένα  χρονικό διάστημα, να είσαι κοντά στο ταίρι σου και εκείνο σε εσένα. Η προθυμία σου να βοηθήσεις κάπου αν χρειάζεται κάτι, είτε αυτό αφορά την ∈ρωτική σου ζωή, είτε γενικότερα το περιβάλλον σου, σε κάνει να νιώθεις καλά που μπορείς να σταθείς και να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο που σε έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.

Ενώ για σένα Λέοντα μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να σου αποφέρει πολύ και πολλές σημαντικές νέες γνωριμίες. Η  Σελήνη στον Υδροχόο είναι γεμάτη από κόσμο και νέες γνωριμίες Αυτό σημαίνει ότι ίσως παρευρεθείς σε μία συγκέντρωση, να ενταχθείς σε μία ομάδα ανθρώπων ή κάποια κοινωνική εκδήλωση, κάπου που θα γνωρίσεις νέα άτομα και διαφορετικούς χαρακτήρες.  Σε αυτό το νέο κόσμο που σου ανοίγεται, μπορεί να ανοιχτεί και ένα νέο ∈ρωτικό μονοπάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και η νέα Σελήνη που γίνεται στο ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ, αλλάζει πολύ τα δεδομένα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.  Ευχάριστες και ευαίσθητες στιγμές ζεις με το ταίρι σου και από την άλλη έχεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Η διαίσθησή σου θα είναι στα ύψη, από τη μία έχεις ανάγκη τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς και την άλλη πάλι δεν θες και πολλά πολλά. Εκεί θα πρέπει να βρεις λίγο την ισορροπία σου.

Advertisements

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ιχθύ, μόνο ως μια ευνοϊκή αστρολογική όψη θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω. Φέρνει νέα ξεκινήματα και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μπεις σε μία ομάδα που κοινό σκοπό έχει η βοήθεια σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Από την άλλη όμως ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό σου ζητά να μην καταπιέζεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου και αυτό ίσως σε περιορίζει στο να κάνεις μία νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Για σένα Ζυγέ το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει μία μικρή προσοχή, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία αυτό σημαίνει ότι ίσως οι κινήσεις σου να μην είναι τόσο μελετημένες να μην σκέφτεσαι πριν πράξεις απέναντι στο σύντροφό σου. Ενδεχομένως η όψη αυτή να σε οδηγεί στο να είσαι πολύ επιεικής με τον εαυτό σου, να μην προσπαθείς για αυτή τη σχέση και να μην αποδεικνύεις τα αισθήματά σου με αποτέλεσμα να το εισπράττει ως απόρριψη ο-η σύντροφός σου. Θέλει μία μικρή ισορροπία σε αυτό το κομμάτι.

Για σένα που δεν έχεις μία σχέση Ζυγέ, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία μπορεί να σου φέρει πολύ νέο κόσμο γύρω σου, είσαι ο εαυτός σου και δεν προσποιείσαι ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Έχεις μία χαλαρή διάθεση και αυτό γίνεται το μυστικό σου όπλο για να κερδίσεις όποιο άτομο θέλεις. Είσαι ένας χαρακτήρας που πάντα έχεις τρόπους, αυτό το διήμερο όμως δεν σκέφτεσαι τι θα πουν οι γύρω σου, μήπως να τον υιοθετήσεις αυτό τον χαρακτήρα γιατί σου ταιριάζει πιο πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο το Σαββατοκύριακο αυτό, αποκτά ένα διαφορετικό νόημα η ∈ρωτική σου ζωή, έχεις μία διάθεση να βοηθήσεις το σύντροφό σου αν χρειάζεται κάπου τη βοήθειά σου, να εξηγήσεις τι αισθάνεσαι με πιο ξεκάθαρο τρόπο και όχι με αυτό το μυστήριο που σε καλύπτει πάντα. Επίσης Μπορεί να είναι και ένα ιδιαίτερα κοινωνικό Σαββατοκύριακο, να πρέπει να δείτε φίλους, άτομα από την οικογένειά σας αλλά όχι με βαριά διάθεση είναι κάτι που το επιθυμείτε και οι δυο σας.

Με τη Σελήνη να είναι στον Υδροχόο, λατρεμένε μου Σκορπιέ σε περιμένει ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Επιφυλάσσει παρέες, ξενύχτια, γλέντια και φυσικά νέες γνωριμίες. Ίσως επίσης αυτό το Σαββατοκύριακο να μπεις σε μία ομάδα ανθρώπων, σε ένα νέο κοινωνικό σύνολο και δεν είναι μόνο ότι θα γνωρίσεις νέα άτομα αλλά μπορεί μέσα από εκεί να προκύψει και μία γνωριμία πιο ∈ρωτική και πιο καυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, σου έχω πολύ ευχάριστα νέα για αυτό το Σαββατοκύριακο η νέα Σελήνη στον Ιχθύ, μεταμορφώνει την ∈ρωτική σου ζωή γίνεσαι πιο ευαίσθητος, συμπονετικός πιο διαισθητικός χαρακτήρας και φυσικά δεν κοιτάζεις το διήμερο αυτό μόνο την επιφάνεια. Μπορεί να προκύψει μία εκ βαθέων συζήτηση ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου και επιθυμείς να βρεθεί μία λύση. Συνήθως δεν θες αυτές τις δύο μέρες που επιθυμείς να ξεκουραστείς, να γεμίσει το κεφάλι σου με σκοτούρες, όμως εδώ  επιθυμείς να μην υπάρχουν σύννεφα πάνω από τη σχέση σου και θα τα διώξεις.

Ενώ για σένα Τοξότη μου, που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό και με δεδομένο ότι πραγματοποιείτε η νέα Σελήνη στον Ιχθύ, σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ευχάριστο και κοινωνικό διήμερο. Δεν ξέρω τι έχεις κανονίσει, σε αποκριάτικο πάρτυ θα πας σε κοινωνική εκδήλωση θα βρεθείς, πάντως πολύς κόσμος σε περιτριγυρίζει και μια νέα γνωριμία – σχέση θα πραγματοποιηθεί, να έχεις το νου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, το διήμερο αυτό με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου. Αρχικά να σου πω πως Η πρώτη όψη σε ωθεί για ανεξαρτησία στη σχέση σου, επιθυμείς να νιώθεις ελεύθερος-η μέσα στο δεσμό σου και όχι να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο που σου προανέφερα ίσως το ταίρι σου να νιώθει ότι το παραμελείς και ότι δεν αφιερώνεις χρόνο για εκείνον-η προσπάθησε να μπεις στα παπούτσια του πριν θέσεις τα όριά σου.

Για εσένα ελεύθερε Αιγόκερε, είναι ένα καλό χρονικό διάστημα να ξεκινήσει κάτι στην ∈ρωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις την ελευθερία σου, στιγμές με τους φίλους σου, είσαι ο εαυτός σου και δεν αποζητάς να δημιουργήσεις μία νέα ∈ρωτική σχέση. Καμιά φορά το να επιδιώκεις κάτι και να σου γίνεται εμμονή έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι το Σαββατοκύριακο αυτό πολλά άτομα θα ήθελαν να είναι κοντά σου και να απολαμβάνουν στιγμές μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η Σελήνη το Σαββατοκύριακο αυτό θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως έρχεται ένα πολύ ευχάριστο διήμερο γεμάτο ευχάριστες στιγμές. Παρέες, φίλους ίσως να έχεις κανονίσει να πας σε κάποιο πάρτυ, σε μία κοινωνική εκδήλωση ή και ακόμα μία κοινωνική υποχρέωση που δεν μπορείς να την αναβάλλεις αλλά ωστόσο θα περάσεις υπέροχα κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι ένα ∈ρωτικό Σαββατοκύριακο Αν και αν σου ζητούσα να διαλέξεις ανάμεσα στο ταίρι σου και στους φίλους σου, εκεί η απάντηση σου θα μου τα χαλούσε.

Εγώ για σένα Υδροχόε μου το διήμερο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, δεν θα το περάσεις σίγουρα και εγγυημένα μόνος-η. Επιφυλάσσει κοινωνικότητα, εξόδους ή μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο όπως το να μπεις σε μια ομάδα ανθρώπων, στο οποίο το περιβάλλον θα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα. Το θετικό του διημέρου αυτού είναι πως μπορεί να έρθεις πάρα πολύ κοντά με ένα άτομο, τόσο στενά που μπορεί να δημιουργηθεί κάτι ∈ρωτικό ανάμεσα σας.

ΙΧΘΥΣ

Πλανητικός χαμός πάνω από το ζώδιό σου, αρχικά να ξεκινήσω με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και να συνεχίσω με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Μιλάμε για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο αρκεί λίγο να μου προσέξεις κάτι που θα σου πω, επειδή το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε βάζει σε μία διαδικασία να αποζητάς περισσότερο την ελευθερία σου ή να ασχοληθείς με τον ίδιο σου τον εαυτό πιο πολύ, μην το κάνεις με έναν πιο επαναστατικό τρόπο.

Για σένα Ιχθύ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να σου υποσχεθεί μία νέα γνωριμία.  Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ανατρεπτικό διήμερο, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου πέρα από το ότι σε καθιστά πολύ ρομαντικό άτομο, υπάρχει περίπτωση να σου χαρίσει και μία δεύτερη ευκαιρία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό ίσως να σε βάλει να σκεφτείς περισσότερο εκείνα τα οποία σας χώρισαν. Η συμβουλή μου είναι, επανεξέτασε όλα όσα είχαν συμβεί και μην συγχωρείς τόσο εύκολα.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα