Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μέσα από ειλικρινείς αποκαλύψεις θα καταφέρετε να λύσετε απορίες και να συμπληρώσετε το συναισθηματικό σας πάζλ. Μια ουσιαστική συζήτηση, για παρελθόν παρόν και μέλλον, θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι eρωτικοί σας δρόμοι, τώρα θα καταλάβετε τι παρεξηγήσατε και πού φανήκατε ευκολόπιστοι. Σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάσετε σε άμεση προσέγγιση, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητά σας, στις eρωτικές σας συζητήσεις θα είστε αποκαλυπτικοί και αναλυτικοί. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό και θερμό. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις, θα εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άτομο από τα παλιά, με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα κάνει ομαλή και θερμή την επικοινωνία σας, θα φέρει θετικά ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διλλήματα, να ξέρετε πως πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, νηφάλια θα είναι η σκέψη σας, ειλικρινής η τοποθέτηση σας. Σήμερα βασικός σας στόχος θα είναι να αποκαλύψετε και να επιβεβαιώσετε. Η προσπάθεια σας να φέρετε συμφιλίωση ή eρωτική ένωση ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο καρδιάς σας, θα κλείσει επιτυχώς.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ίσως να μη λείψουν οι ονειροπολήσεις. Η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα σας κάνει θετικούς σε διαφόρων ειδών προτάσεις. Η συγκαταβατικότητα και η θερμή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την καινούργια eρωτική γνωριμία μέσω social media που θα προκύψει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, δε θα είναι λάθος αν του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε. Δε θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας άλλα τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις. Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινή συζήτηση και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις, τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα κατόπιν σοβαρής και ώριμης συζήτησης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει πληροφορίες που θα διαλύσουν αρνητικές εικασίες, θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα eρωτικό σας θέμα, ξεκαθαρίζονται αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής eρωτικής σχέσης. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστούν αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από ψυχικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Το ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε πού είναι το ψέμα και πού η αλήθεια. Καταλαγιάζουν εγωιστικές τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στις εντάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές, στα λόγια σας θα διακρίνεται έντονος συναισθηματισμός. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική ελευθερία, σκέψεις και αναμνήσεις θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις. Για εσάς τους μοναχικούς θα προκύψει συμβάν νέας γνωριμίας μέσω social media, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαφές σας, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα περάσετε όμορφες στιγμές με το eρωτικό σας ταίρι, θα βρείτε ισορροπία και συνεννόηση. Θα συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο -μέσω social media- και θα προκύψουν ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις!!!

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας φέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε, προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα περιορίσουν την καχυποψία σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θετική και eρωτική κατάληξη. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα σας ανανεώσουν, θα αποκτήσετε και πάλι τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει ευχάριστα eρωτικά ανοίγματα, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για άμεσα συναισθηματικά ξεμπερδέματα, γι’ αυτό στις συζητήσεις σας κρατήστε ειλικρινή στάση, καλό θα είναι να μην καμουφλάρετε σκέψεις και αισθήματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για θέμα eρωτικής επανασύνδεσης, σας προτρέπω να δώστε την δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, αυτή τη φορά θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξετρυπώσετε κρυμμένες καταστάσεις, θα ανακαλύψετε γεγονότα που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και στάση συμπεριφοράς. Θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκφραστείτε συναισθηματικά και αυτή τη φορά θα σας βγει σε καλό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, ένα καινούργιο πρόσωπο -μέσω διαδικτύου- θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα