Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 01/12: Κρύα χέρια, ζεστή καρδιά – Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με το δεξί μπαίνει ο Δεκέμβριος, καθώς ο Ερμής περνά στον Τοξότη, διαμορφώνοντας ένα ανάλαφρο, θετικό και ελπιδοφόρο κλίμα στην καθημερινότητά μας, κάτι, που στις δύσκολες μέρες που ζούμε, είναι απαραίτητο. Η συμπεριφορά μας θα είναι πιο χαλαρή, εμείς θα σκεφτόμαστε πιο αισιόδοξα και θα μεγαλώσει η δίψα μας για καινούργιες γνώσεις, εμπειρίες και περιπέτειες.

Advertisements

Τα αστεία, το δούλεμα και οι πλάκες θα δίνουν και θα παίρνουν, όμως παρεξηγήσεις δε θα δημιουργηθούν. Γενικά η επικοινωνία μας θα είναι άμεση και η έκφρασή μας ειλικρινής και αυθόρμητηδεν αποκλείεται, μάλιστα, να αισθανθούμε την ανάγκη να επεκταθούμε και να διευρύνουμε περισσότερο τις επαφές μας, ακόμα και εκτός συνόρων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες θα ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά. Το χαμόγελο θα επιστρέψει στο πρόσωπό σας, εσείς θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα περάσετε πολύ καλά αυτό το διάστημα, αφού και γνωριμίες θα κάνετε και ευκαιρίες, ακόμα και επαγγελματικές, θα έχετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, πολλά σούρτα-φέρτα, διαφορετικές απόψεις, ανεμελιά και πλάκα ίσως στην αρχή σας εκνευρίσουν, καθώς η άλλη πλευρά δε λέει να σοβαρευτεί. Αλλά, είναι και για σας η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη διστάσετε ακόμα και να ξεμακρύνετε λίγο από τη ζώνη άνεσής σας, προκειμένου να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, οικονομικό ή eρωτικό, γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα