Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-12-2020)

Κριός

Εμπνευσμένη θα είναι η δημιουργική σας σκέψη, ίσως να βγει στην επιφάνεια και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε επαγγελματικά θέματα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, αν οι πράξεις σας είναι οργανωμένες τότε πολύ γρήγορα θα έρθει το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσετε να κάνετε τις νέες σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις επαφές σας, σε περίπτωση που στο προηγούμενο στάδιο έγιναν παρεξηγήσεις τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τους αρνητισμούς.

Advertisements

Ενδεχομένως να δείξετε αδιαφορία σε θέματα που θεωρείτε πως δεν υπάρχει λύση, σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε επ’ αορίστου τις καταστάσεις,  σκεφτείτε προνοητικά, όπου χρειαστεί κινηθείτε με διπλωματία.

Ταύρος

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συζήτηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα προσπαθήστε να είναι συνετές και προσγειωμένες οι υποσχέσεις που θα δώσετε.

Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Ένα ευχάριστο κάλεσμα θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Σήμερα προσοχή σε διλλήματα και τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα πρωτοβουλιών. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση.  Κοινωνικοποιηθείτε  θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα.

Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, μην υποκύψετε σε εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες, απελευθερωθείτε και εστιάστε στη θετική όψη. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, εκδηλωθείτε και προσεγγίστε.

Καρκίνος

Φαντασία, δεκτικότητα, και χαλαρή διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις.  Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε.

Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας, καλό θα είναι να αποφύγετε  την ανυπομονησία. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Λέων

Σήμερα ανέμελη θα είναι η στάση σας, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκοτούρες κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Σχετικά με οικονομικές διεκδικήσεις για την ώρα θα σταθμεύσετε σε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις.

Advertisements

Κατά πασά πιθανότητα αρνητικοί θα φανείτε για μεγάλα ρίσκα, αυτή τη φορά δε θα σας απασχολήσει το μέλλον, στόχος σας θα είναι ένα ευχάριστο και ήρεμο παρόν. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις.

Παρθένος

Σήμερα απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη και η φαντασία σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε, ανέμελη θα είναι η στάση σας. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας ωστόσο διατηρήστε τις διαθέσεις σας σε ρεαλιστικά πλαίσια. Θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, στην ανανέωση θα στοχεύσετε, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε κάποια ανιαρά δεδομένα.

Προσοχή σε παρορμητικές επιλογές γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Δείξτε ιδιαίτερη σημασία στη διαχείριση των οικονομικών σας προσοχή να μην παρασυρθείτε.

Ζυγός

Σήμερα προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας και στις συναισθηματικές εναλλαγές, σε προσωπικά ζητήματα ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Μιλήστε χωρίς καμουφλαρίσματα, προσπαθήστε να ανοίξετε διαλόγους ξεκαθαρίσματος, βάλτε στόχο να κλείσετε υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Σε οικονομικά θέματα σκεφτείτε προσγειωμένα, αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

Ενθουσιασμό θα νιώσετε, θετικότητα και δεκτικότητα θα εκπέμπετε. Η μέρα σας θα έχει συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα, πλησιάστε και ανοιχτείτε στα καινούργια πρόσωπα (μέσω των social media), σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Σκορπιός

Σήμερα δώστε σημασία στο προαίσθημα σας δε θα σας εξαπατήσει. Θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα, ονειροπολήσεις θα συνεπάρουν τις σκέψεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και αυταπάτες. Σας δίνω την συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν είχατε τσακωθεί στο παρελθόν τώρα θα δημιουργηθεί άνοιγμα συμφιλίωσης.

Σε διαφοροποιήσεις και ανοίγματα καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση, ίσως να σας δοθεί ευκαιρία να επανεξετάσετε βλέψεις και επιθυμίες, δε θα είναι λάθος αν αποκτήστε νέα οπτική τόσο για συναισθηματικά όσο και για πρακτικά ζητήματα.

Τοξότης

Σήμερα η συγκαταβατικότητα στις διαθέσεις σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, αναθερμαίνονται οι επαφές σας με πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί ή κοντραριστεί. Ο συναισθηματισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ή να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με άτομα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εκνευρισμοί.

Advertisements

Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από τη μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω των social media. Δεν θα λείψουν οι έντονες συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις, φανερώστε τα αισθήματα σας δείξτε αυτό που νιώθετε.

Αιγόκερως

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα.

Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως να είναι κάπως αόριστες οι σκέψεις σας, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και πράξτε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση  συνεννόησης και κατανόησης.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

Ιχθύς 

Σήμερα χαλαρότητα και ονειροπόληση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσετε και να εξηγήσετε. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Εσείς οι αγχωμένοι θα βρειτε τρόπο να χαλαρώσετε. Για εσάς τους μπερδεμένους ή συναισθηματικά εγκλωβισμένους η οξυδέρκεια και η διαισθητική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Σε τυχόν οικονομικά ρίσκα φροντίστε να είναι συγκρατημένες οι κινήσεις σας, ερευνήστε πολύ καλά αν οι προοπτικές είναι συμφέρουσες, μην επηρεαστείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και προκύψουν βιαστικές εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι η αγορές σας να κυμαίνονται σε συνετό πλαίσιο, μη ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που σας επιτρέπει το πορτοφόλι σας.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα