Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-03-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, θα είστε οξυδερκείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, έντονη η διαίσθηση σας. Δε θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, ίσως και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Σήμερα θα συνομιλήσετε με το ταίρι σας πάνω σε απελευθερωμένη βάση, θα μιλήσετε ελεύθερα χωρίς μισόλογα, θα αναφερθείτε σε καταπιέσεις, αλλά και σε δεσμεύσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διευρύνετε τα όρια της εξέλιξής σας.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν σοβαρές αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, αλλάζετε προσέγγιση σχετικά με συγκεκριμένο ∈ρωτικό σας ζήτημα. Ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει το έναυσμα να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση δεσμευτικής επίσημης κατάληξης. Η ευκαιρία να βγείτε από την στασιμότητα θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα την αρπάξετε ή αν θα την αφήσετε να σας προσπεράσει.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας εναντιώσει στο στάσιμο και στο οπισθοδρομικό, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κυνηγήσετε το καινούργιο και το απελευθερωμένο. Βάζετε φρένο σε παλιές ∈ρωτικές καταστάσεις και περνάτε σε προσεγγίσεις με στόχο το καινούργιο ξεκίνημα. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά. Με έντονη την ανάγκη για αλλαγές, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε νέες εμπειρίες και να βάλετε καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Σήμερα ενδέχεται να αναζητήσετε κατοχύρωση και δέσμευση, θα ανοίξετε συζητήσεις περί μελλοντικής αποκατάστασης.

Λέων

Φίλοι μου, στόχος σας θα είναι οι νέες εμπειρίες και όχι η επιστροφή σε σχέσεις, που στο παρελθόν σας είχαν αφήσει ανικανοποίητους. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή. Αν όντως επιδιώκετε να διαγράψετε οριστικά τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίστε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά εφήμερο και περαστικό.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τη στάση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό σας θέμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις και τολμηρές εξομολογήσεις. Για εσάς που είστε ήδη σε ∈ρωτική σχέση, καταφθάνει απρόοπτη πρόταση που θα δημιουργήσει δεσμευτικές βάσεις, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ σοφή επιλογή.

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα με ώριμο και οριστικό τρόπο θα κλείσετε ανοιχτές συναισθηματικές και ∈ρωτικές σας εκκρεμότητες. Ό,τι δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε στο παρελθόν, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να το διεκπεραιώσετε άμεσα και αποφασιστικά. Απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας. Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, θα κινηθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την οξυδέρκεια και την ωριμότητά σας, τώρα τα παλιά λάθη θα σας εξοπλίσουν με σοφία και σωστή κρίση. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις ∈ρωτικές και συναισθηματικές σας εκδηλώσεις. Κάποιο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να του δείξετε τι ακριβώς νιώθετε, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τα αισθήματά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου, εσείς οι καταπιεσμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, οι όψεις της ημέρας θα στείλουν -μέσω διαδικτύου- ∈ρωτικό πρόσωπο, που θα καταφέρετε να μάθετε πολλά δίπλα του. Η σχέση σας θα σας γεμίσει με εμπειρίες, θα αποτελέσει για εσάς μάθημα και στήριγμα.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για έντονη δραστηριότητα και ριζικές αλλαγές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις προτάσεις και στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ενδεχόμενο επισημοποίησης. Αν επιθυμείτε σταθερότητα και ασφάλεια, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας αισθήματα και σκέψεις, όσο πιο αναλυτικοί και ξεκάθαροι θα είστε, τόσο πιο γρήγορα θα καταλήξετε σε οριστικές δεσμεύσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου, αντισυμβατική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να μην παγιδευτείτε από ασφυκτικές υποσχέσεις. Έντονος δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει, η στάση σας ενδεχομένως να είναι παθιασμένη και αρκετά αντιδραστική. Έρχεται γνωριμία -μέσω διαδικτύου- με πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ∈ρωτικό ορίζοντα στην ∈ρωτική σας ζωή, προσοχή να μη σας φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια. Κάποιος θα καταφέρει να ιντριγκάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε το απρόβλεπτο!

Ιχθύς

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα στρώσουν έδαφος για επίσημες υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Θα ακολουθήσετε νέα τακτική στη σχέση σας, η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα