Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-03-2020)

Κριός

Σήμερα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις λεκτικές ή πρακτικές. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στη υπερβολική αισιοδοξία, οραματιστείτε με ρεαλιστική σκέψη. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο.

Φανείτε τολμηροί και εκδηλωτικοί, πλησιάστε και προσεγγίσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Σε θέματα που υπάρχουν διχογνωμίες και αντιρρήσεις η στάση σας δε θα πρέπει να είναι επιθετικά μαχόμενη, κινηθείτε με ηρεμία και όχι με διάθεση κόντρας. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, θα αποδειχτεί λάθος αν με τις αντιδράσεις σας δημιουργηθεί κλίμα έντασης.

Ταύροι

Advertisements

Σήμερα, βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανανέωση σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Δίδυμοι 

Σήμερα, δυναμική θα είναι η διάθεση σας, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό επίπεδο, δεκτική θα είναι η στάση σας. Στον κύκλο που θα εισχωρήσετε θα κερδίσετε τις συμπάθειες, εμπιστοσύνη θα σας δείξουν πρόσωπα που θα ενδεχομένως να συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νεες γνωριμίες όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα καταφέρετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε.

Advertisements

Μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα.

Καρκίνος

Σήμερα, δεν αποκλείεται να δοθεί η αφορμή που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο επίμαχο θέμα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις.

Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας σχέση θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

Λέων

Advertisements

Σήμερα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα.

Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

Παρθένος

Σήμερα, εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

Ζυγός

Σήμερα, αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση.

Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Σε διαπραγματεύσεις θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

Τοξότης

Σήμερα, θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιο ξεκίνημα, εσείς που δεν έχετε εργασία αρπάξτε τις ευκαιρίες, θα δημιουργηθούν νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Δραστηριοποιηθείτε και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, προσπαθήστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να προσχωρήστε σε μια νέα αρχή.

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν ανανέωση, άνοδο και βελτίωση, σκεφτείτε αισιόδοξα και θετικά, βάλτε φρένο στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Ανοιχτείτε κοινωνικά θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε ή να προωθηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες.

Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες, οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Υδροχόος

Σήμερα, επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς, ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, με οργανωτική διάθεση προχωρήστε στην εφαρμογή συγκεκριμένων επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε αρνητικές εργασιακές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Εσείς οι φιλόδοξοι βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε, να δείξετε την αξία σας και να κατευθύνετε τις συνεργασίες σας.

Ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις εξτρίμ διαθέσεις σας, καλό θα είναι να λείπει η υπερβολή. Με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια θα περάσετε σε προτάσεις που δεν αποκλείεται να είναι εκκεντρικές ή ριψοκίνδυνες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε, υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των περιστάσεων.

Ιχθύς

Σήμερα, ευνοϊκές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα δοθεί άνοιγμα για να ξεκινήσετε την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης ιδέας που ενδεχομένως να υπάρχει στη σκέψη και στα πλάνα σας εδώ και αρκετό καιρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά ωστόσο προνοήστε σχετικά με κινήσεις που απαιτούν οικονομικό ρίσκο. Οι σχέσεις σας οικογενειακές και κοινωνικές θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή που αν μιλήσετε με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη ή αστοχίες του παρελθόντος.

Θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα σας ανοιχτούν συναισθηματικά. Σε προσωπικά ζητήματα θα βρεθούν λύσεις, η σκέψη σας θα είναι συγκαταβατική, ο διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει με συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση.

zwdiasimera.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα