Μην χασετε

Παρασκευή 27/03: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο, δημιουργώντας μας την ανάγκη να εξασφαλίσουμε οτιδήποτε θεωρούμε δικό μας, είτε πρόκειται για πρόσωπο είτε για πράγμα. Αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να ξαναμπεί η ζωή μας στους κανονικούς ρυθμούς, ακόμα κι αν μέχρι χθες μας φαινόταν βαρετή και ρουτινιάρικη.

Να επανέλθει η σταθερότητα και η αίσθηση ότι μπορούμε να βασιστούμε σε ό,τι έχουμε. Κι εννοείται ότι η θέληση και η επιμονή θα μας χαρακτηρίζουν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα Δεν αποκλείεται να εστιάσουμε κάπου και να κολλήσουμε εκεί, ούτε ακούγοντας τις διαφωνίες ή τις διαφορετικές απόψεις των άλλων, ούτε βλέποντας αν είναι λάθος ή σωστό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, η θέληση και η επιμονή σας σπάει νεύρα, είναι αυτή όμως που θα σας ανταμείψει. Ας λένε ό,τι θέλουν, εσείς θα κάνετε ό,τι σας κάτσει στο κεφάλι και θα αποδειχθεί αν έχετε δίκιο ή άδικο.

Advertisements

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η ανασφάλειά σας μήπως χάσετε τα κεκτημένα σας θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση ή την οικογένειά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι έτσι προκαλείτε μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αρκεί να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να επιμείνετε. Ό,τι κι αν είναι, να επιμείνετε και δε θα χάσετε.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα