Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, η γοητεία σας θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ελεύθερους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Διάχυτες και εκδηλωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά δεν θα λείψουν οι υποσχέσεις ίσως και οι δεσμευτικοί όρκοι.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία και τολμηρή διάθεση. Καινούργιο άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η καθημερινότητα σας. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. Αυτή την φορά η επανένωση σας θα δώσει δεσμευτικές διαστάσεις στην πορεία σας, θα εκδηλωθούν αισθήματα έλξης και αγάπης.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, καινούργιες προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή αυτό το άτομο να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και μάλιστα αυτή τη φορά θα ακουστούν ουσιαστικές εξομολογήσεις.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, στο σκεπτικό σας θα κυριαρχήσει το συναίσθημα και όχι τόσο η αυστηρή ή κάθετη λογική. Οι πράξεις σας θα έχουν οδηγό την καρδιά, η στάση σας θα είναι χαλαρή, σήμερα αφήνετε στην άκρη τις απαισιόδοξες εκδοχές. Εσείς οι ελεύθεροι θα φανείτε ιδιαιτέρως προσιτοί, έντονη οικειότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα έχει σκοπό να κρύψει την έλξη του για εσάς.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, εξωστρεφής και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θετικοί θα είστε στις συζητήσεις και στις προσεγγίσεις. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εσάς τους ελευθέρους σας συμβουλεύω να δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον κάποιο πρόσωπο θα σας συμπαθήσει ιδιαιτέρως και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που θα σας αντικρύσει. Ανταποκριθείτε με ανάλογο ενδιαφέρον, θα έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως θερμοί και δοτικοί, στοιχεία που θα βοηθήσουν το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας. Σε συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά, οι συγκαταβατικές και εγκάρδιες διαθέσεις σας θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, σήμερα εσείς οι χωρισμένοι θα ακούσετε πρόταση επανένωσης, εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, απρόσμενη νέα γνωριμία θα αλλάξει τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Θα νιώσετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό, σήμερα δεν θα αδιαφορήσετε μπροστά στις νέες προκλήσεις. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς ,θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο σχέσης. Για όσους από εσάς είστε σε δεσμό, τώρα περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις, η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις. Παλιά αισθηματική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, ωστόσο αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς ανοίξτε πλώρη για τα καινούργια που καταφθάνουν. Ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας από την εμφάνιση ενός ολοκαίνουργιου προσώπου που θα βρει τρόπο να διεισδύσει στη ζωή σας με στόχο τον σταθερό δεσμό.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, θερμή και εκδηλωτική η στάση σας. Σήμερα δεν θα θελήσετε να κοντραριστείτε, στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας το θερμό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Βασική σας επιθυμία θα είναι να διατηρήσετε ήρεμη την ψυχολογία σας, η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα με συναισθηματική ισορροπία. Σε τυχαίο χώρο ένα πρόσωπο θα σας προσέξει, να είστε σίγουροι πως θα βρει τρόπο να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Advertisements

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Εσείς οι μοναχικοί σήμερα δεν θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να εντυπωσιάσετε. Καταφθάνει δυνατή έκπληξη, η γοητεία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο ξεκίνημα, τότε δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανανεωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα