Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-6-2019)

Κριός

Σήμερα σου έρχονται τα πρώτα δείγματα βελτίωσης της κατάστασης σου. Η πλήρης ανάκαμψη όμως θα καθυστερήσει και θα επανέρχεται με βραδείς ρυθμούς. Ίσως να σου βγουν στη μέση κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Στρώσου και τέλειωνε μ’ αυτές για να ξεμπερδέψεις μιαν ώρα αρχύτερα και μετά να είσαι ελεύθερη.

Ταύρος

Έχεις να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές υπερχειλίσεις σήμερα που σου τις προκαλεί η σημερινή αστρολογική όψη και είσαι πρόθυμος να φέρεις σε πέρας τα πάντα, ακόμα και το πιο ασήμαντο ζήτημα σαν να είναι κρίσιμο. Η μέρα σε αποπροσανατολίζει και δεν σε αφήνει να αξιολογήσεις σωστά το βάρος των συναισθημάτων που αναλογεί σε καταστάσεις και πράγματα. Αυτή η χαώδης κατάσταση, ίσως σε κάνει να παραβλέψεις κάποιο σοβαρό οικονομικό ζήτημα, και να σε απασχολήσει κάποιο επουσιώδες.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις σχέσεις σου με τους δικούς σου ανθρώπους είτε ευχαρίστα, είτε δυσάρεστα, παίρνουν μπρος και οι σχέσεις σε διαπροσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ταράζουν τα νερά. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την αυτοπροβολή των καλών σου πτυχών και των επιθυμιών σου. Ίσως υπάρξει κακοπιστία και παρερμηνεία των κινήτρων σου, οπότε κράτησε χαμηλούς τόνους και προφίλ.

Καρκίνος

Advertisements

Σήμερα προβάλουν ζητήματα ρουτίνας που θα σε εμποδίσουν να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν. Η σημερινή αστρολογική όψη σε εκνευρίζει υπερβολικά από την αίσθηση ότι δεν σε καταλαβαίνουν και έχει ως επακόλουθο να γίνεις πιεστικός. Αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο εκνευρισμού από σένα και δυσαρεσκείας και δυσφορίας από τους άλλους. Επιστράτευσε την μετριοπάθεια σου και δεν θα χάσεις.

Λέων 

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει το ελεύθερο να έχεις ευχάριστες ασχολίες που σου δίνουν απολαυστικές στιγμές. Η μέρα σε κάνει να αντιδράς άσχημα όταν αγνοούνται οι επιθυμίες σου και φέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδί. Προσπάθησε να ωριμάσεις και να φέρεσαι σωστά και λογικά σε όλους όσους σε αγαπούν  και ιδίως στο ταίρι σου.

Παρθένος

Advertisements

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σου θυμίσει όλα όσα έχεις υποστεί από τους γύρω σου με αποτέλεσμα να αναβιώσει το αίσθημα του θυμού που είχες νοιώσει κατά καιρούς εναντίον τους. Η σημερινή μέρα ευνοεί παρεξηγήσεις, δεν είναι σκόπιμο να σκαλίζεις και να αναμασάς αυτού του είδους θέματα αν δεν θέλεις να χαλάσεις την διάθεση σου και να τσακωθείς.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε κάνει, προκειμένου να πάρεις μιαν απόφαση, να ζητήσεις τις γνώμες των γύρω σου προκειμένου να έχεις μια σφαιρική αντίληψη. Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν θα κάνει τα λεγόμενα για σου σαφή και ίσως παρεξηγηθούν. Αυτό θα σε κάνει να δυσπιστείς έναντι όλων και αυτό γίνεται αντιληπτό και χαλά την ήδη στενόχωρη ατμόσφαιρα. Αυτά θα τα αποφύγεις αν τα λεγόμενα σου συμφωνούν με τις σκέψεις σου.

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας τονίζει τον τομέα των οικονομικών σου και αμφιταλαντεύεσαι ποιοί τρόποι θα σου εξασφαλίσουν κέρδη. Η μέρα δημιουργεί ασάφεια και δεν μπορείς να κάνεις τις σωστές επιλογές των ενεργειών σου ώστε να αποκομίσεις τα κέρδη που θα είχες δυνατότητα. Σήμερα που δεν σου παρέχονται ευκαιρίες, δεν είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με σοβαρά οικονομικά ζητήματα.

Advertisements

Τοξότης 

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει κυκλοθυμικό/η καθώς η διάθεση σου θα κινείται από το ένα άκρο στο άλλο. Η μέρα δεν σου αφήνει και πολλές δυνατότητες για επικοινωνία με τους δικους σου επειδή παρερμηνεύεις το πνεύμα με το οποίο εκφράζονται με αποτέλεσμα να γίνεσαι άδικος απέναντι τους και με κίνδυνο να λογοφέρετε και να κινδυνεύουν οι καλές σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Δεν νοιώθεις να είσαι ευδιάθετη γιατί το μυαλό σου γεμίζει από τις φοβίες σου, από  αδικαιολόγητες σκέψεις  που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφαλής και μελαγχολικός/η. Η αστρολογική όψη της ημέρας επιτείνει την κακοκεφιά σου, επειδή δεν μπορείς να απαλλαγείς από τις δυσάρεστες σκέψεις και να τις βάλεις σε μια τάξη με την λογική σου. Επειδή η τελευταία σήμερα φαίνεται να απουσιάζει, μην αποφασίσεις τιποτε για να αποφύγεις λάθη.

Υδροχόος

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου τονίζει τον τομέα που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις σου. Όμως η σημερινή μέρα δεν σε αφήνει να εκφράσεις σωστά στους φίλους σου τα όσα θέλεις να τους μεταδώσεις και  να μην επικοινωνείς με αποτέλεσμα να νοιώσεις αποξενωμένος. Όμως αυτή η σκέψη είναι παρατραβηγμένη και αν σκεφθείς λογικά θα την απορρίψεις.

Ιχθύς

Η σημερινή αστρολογική όψη επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών σου και οσα θα ήθελες να πετύχεις σ’ αυτά όπως και την αναγνώριση σου. Η μέρα δεν ευνοεί την μετάδοση και κατανόηση των θέσεων σου από το ταίρι σου και στους συνεργάτες σου, ίσως δεν θα συμφωνήσουν μαζί σου και πιθανώς θα τις απορρίψουν. Όταν περάσει η σημερινή ημέρα ίσως γίνεις πιο σαφής και οι ιδέες σου γίνουν αποδεκτές αν τα Άστρα το επιτρέπουν.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα