Μην χασετε

Ζώδια Σήμερα 11/06: Η ευγένεια ανοίγει πόρτες

Η Σελήνη στον Ζυγό μας καλεί να δώσουμε μεγάλη σημασία στην εξωτερική μας εικόνα, όχι μόνο για να αρέσουμε στους άλλους, αλλά κυρίως για να νιώσουμε εμείς όμορφα και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η κομψότητα και ο καλλωπισμός είναι το στοιχείο του άλλωστε, οπότε είναι πιθανές οι αγορές καλλυντικών ή ρούχων που θα βελτιώσουν την εμφάνισή μας. Από την άλλη, το χαμόγελο κι η ευγένεια θα προσελκύσουν ανθρώπους πάνω μας, ενώ η διάθεσή μας να πάμε πάσο για να μην τσακωθούμε ή αντιπαρατεθούμε, αν βλέπουμε ότι δε βγαίνει άκρη, θα μας ανταμείψει και θα κερδίσουμε τελικά τις εντυπώσεις.

Advertisements

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί δίνετε μαθήματα στιλ και γοητείας. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να περιφερθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το επίκεντρο. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας και μη σας πιάνει αναποφασιστικότητα.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας γίνει σχεδόν εμμονή το να ομορφύνετε τον χώρο σας, οπότε δε θα αρκεστείτε μόνο στις δουλειές του νοικοκυριού. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές στη διάταξη που σας ικανοποιούν αισθητικά. Δείξτε όμως τον ίδιο ζήλο και στις σχέσεις σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Δείξτε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση όμως, γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά…

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα