Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (29/03 – 04/04)

Κριός

Κριέ, έχεις την τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά την κάθε λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μπέρδεμα εκεί που όλα πάνε μια χαρά. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου.

 

Αισθηματικά

Η εξαιρετική πανσέληνος στον Ζυγό στις 26 αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες και αποκαλύπτει κάτι πολύ ενδιαφέρον σε αυτούς τους τομείς.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι πως στην δουλειά έχεις χαθεί λίγο στο παρασκήνιο. Τώρα είναι η ώρα να βγεις και πάλι μπροστά και να δείξεις τι αξίζεις και τι είσαι ικανός να πετύχεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, τα πράγματα δεν πάντα είναι άσπρο ή μαύρο. Το να έρθεις κοντά σε αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι δεν σημαίνει πως πρέπει να να μην δίνεις σημασία σε αυτά που χρειάζονται οι άλλοι και το αντίστροφο φυσικά.

Αισθηματικά

Advertisements

Οι σχέσεις και η διατήρησή τους σε ένα καλό επίπεδο αλληλεπίδρασης έχει τεράστια σημασία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και δουλειά από όλες τις πλευρές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολύ θετική πανσέληνος στις 28 μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή να βελτιώσει πολύ τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, μια στο τόσο, ακόμα κι εσύ πρέπει να ρίχνεις λίγο τους ρυθμούς σου. Η συνεχής κίνηση είναι καλή, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και λίγη περισυλλογή για να δεις πως θα πας παρακάτω.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και αφορά τον eρωτα! Αυτή τη βδομάδα μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία ή να εξελιχθεί μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Χρειάζεται ηρεμία και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει είτε στην απάντηση είτε στον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, επειδή απλώς αυτόν θέλεις περισσότερο από όλους στην παρούσα φάση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και πραγματοποιήθηκε στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Εκτός από τη διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, είναι πιθανό να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποια οικογενειακά πρόσωπα.

Αισθηματικά

Αν κάπου είχες κολλήσει με μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο, τώρα θα προχωρήσεις. Η υπομονή σου ανταμείβεται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανώς αυτές τις μέρες να ολοκληρωθεί μια συμφωνία που θα σηματοδοτήσει μια πολύ κοινωνική περίοδο με νέους ανθρώπους που μπορούν να σε εμπνεύσουν.

 

Λέων

Λέων, είναι πιθανό να είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να ασχολούνται με πολλά αυτόχρονα, όμως μερικές φορές είναι απαραίτητο να κρατάς τις ισορροπίες, και όταν αφοσιώνεσαι σε έναν τομέα να μην παραβλέπεις ολοκληρωτικά και τους υπόλοιπους.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ θετική και είναι μια ένδειξη της δημιουργίας μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην δώσεις σε αυτό το γεγονός μεγαλύτερη αξία απ’ όση του χρειάζεται.

 

Παρθένος

Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται, πιθανώς νιώθεις ότι ένα κοινό όραμα σε δένει με κάποιους ανθρώπους και αυτό σε ανανεώνει, αλλά σίγουρα θέλει και μια προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα κυρίως.

Αισθηματικά

Ίσως μια σχέση πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεκαθαριστεί, μερικές φορές αφήνουμε εκκρεμότητες οι οποίες μάλιστα αθροίζονται και δεν είναι εύκολο μετά να διαχειριστούμε τη σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 28 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου, είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά σου. Πολύ πιθανό να μιλάμε αυτές τις μέρες για ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η εξαιρετικά θετική πανσέληνος στις 28 πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου και είναι πολύ πιθανό από αυτή τη βδομάδα να γίνουν νέα ξεκινήματα ή να κλείσουν με πολύ καλό τρόπο κάποιες υποθέσεις σου. Κάποιες ευκαιρίες αξίζει να αξιοποιηθούν.

Αισθηματικά

Τις τελευταίες μέρες ίσως δεν ήσουν σε θέση να επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο και η σκέψη σου πήγαινε στο παρελθόν προσπαθώντας να επιλύσει κάποια θέματα που θεωρείς ότι εκκρεμούν ακόμη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να πρέπει να δώσεις μια ώθηση στον επαγγελματικό τομέα και ίσως έρθουν και πολύ καλά αποτελέσματα. Χρειάζεται αφοσίωση και επικέντρωση στον στόχο.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση.  Έρχονται κάποια πράγματα στην επιφάνεια και αυτό είναι καλό γιατί αναγνωρίζεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και τις ακολουθείς.

Αισθηματικά

Οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία, την κατανόηση και την έκφραση, μοιάζει να γίνεται ευκολότερο αυτές τις μέρες. Φρόντισε να το απολαύσεις αυτό, δεν συμβαίνει συχνά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι γεμάτος περιέργεια, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Τώρα είναι η ώρα να αρχίζεις να πραγματοποιείς μερικούς από εκείνους τους στόχους που μοιάζουν άπιαστοι, αλλά δεν είναι.

 

Τοξότης

Τοξότη, είσαι σε μια διαρκή προσπάθεια, μερικές φορές είναι τόσο έντονη, που ακόμα κι εσύ μπορεί να χάνεις λίγο το νόημά της. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς πάντα τυφλά τους στόχους σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Μπορεί να δημιουργηθεί και μια νέα σχέση αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα νέο πρότζεκτ μπορεί να σε απασχολήσει αρκετά και η συμφωνία να τοποθετείται χρονικά αυτό το διάστημα. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σε πιάνει μια ανυπομονησία να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο σκέψου καλά όλες τις πτυχές του. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικά

Τώρα μοιάζει πιο εύκολο να ξεκινήσεις και κάτι χωρίς να φοβάσαι ότι θα αλλάξεις γνώμη στην πορεία – είτε αυτό είναι σχέση είτε κάποιο νέο εγχείρημα.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 28 είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο αυτές τις μέρες σ’ αυτόν τον τομέα ή να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό έργο με επιτυχία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η πανσέληνος στις 28 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Ένα πιθανό σενάριο είναι να πλησιάσεις κοντά σε έναν στόχο σου ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Σημαντικό επίσης είναι το ότι αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις μια κατάσταση και είναι σαν να αλλάζει η ίδια η κατάσταση.

Αισθηματικά

Αν δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, είναι πολύ φυσιολογικό αυτό να αποτυπώνεται και στην σχέση σου. Συζήτα με τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε απασχολεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βάζεις νέους οικονομικούς στόχους και είσαι διατεθειμένος να τους πετύχεις όλους. Μην πέσεις με τα μούτρα όμως. Καλύτερα να κάνεις αργά αλλά σταθερά βήματα.

 

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, θες η σχέση σου να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, αλλά δεν ξέρεις πως να το διεκδικήσεις. Καμία φορά δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια τη σωστή στιγμή.

Αισθηματικά

Αν κρατάς πράγματα μέσα σου, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να τα μοιραστείς. Το μονο που θα καταφέρεις αν δεν τα βγάλεις από μέσα σου, είναι να διογκωθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 28 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και μπορεί να μιλάμε για ένα νέο συμβόλαιο αυτές τις μέρες.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα