Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα σας διακρίνει ευθύτητα και ειλικρίνεια, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα είστε επεξηγηματικοί ωστόσο προσοχή στον επιτακτικό τρόπο έκφρασης σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα, καλό θα είναι να κρατήσετε μια σχετικά διαλλακτική στάση. Για σήμερα προμηνύεται θερμή συνάντηση έντονης eρωτικής έλξης, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αισθήματα πάθους, εσείς οι ίδιοι θα οδηγήσετε τις αισθήσεις σας στα κόκκινα.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ένας αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε eρωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη eρωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την eρωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο με δυνατές συναισθηματικές ρίζες. Σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην σκέψη σας, θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν. Η σημερινή μέρα θα σας αποτρέψει από κινήσεις επιπόλαιες ή παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με eρωτικό πρόσωπο που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό eρωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα πολύ μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη την σταθερή eρωτική ένωση που θα σβήσει λάθη και παρεξηγήσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, συγκαταβατική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, συνειδητοποιημένη θα είναι η eρωτική σας στάση, με δική σας πρωτοβουλία θα τα βρείτε με άτομο που eρωτικά δεν καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε. Θα συμβεί ραντεβού που θα κλείσει με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε, να εξηγήσετε, και να αναλύσετε. Ξεκινά δεύτερος eρωτικός γύρος που αυτή την φορά η κατάληξη θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει σε βαθιές συναισθηματικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε ειλικρίνεια, θα στοχεύσετε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας, με βασική σας επιθυμία να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις, και μελλοντικούς στόχους. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα λάβετε απρόοπτη πρόταση, με πολύ θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε eρωτικό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη eρωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η διορατικότητα σας, θα είστε ικανοί στο να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε καταστάσεις πως ως τώρα εμφανίζονταν ως μπερδεμένες ή κάπως σκοτεινές. Στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε συνετά, ώριμα, και διαλλακτικά, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς, θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Σε περίπτωση που είχατε αφήσει στην μέση μια eρωτική σας σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να την συνεχίσετε.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες, με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης που θα αυτή την φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα προκύψει δυνατή eρωτική έκπληξη!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η eρωτική σας στάση, εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βγει η eρωτική και οικεία πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζητήματα δεύτερης ευκαιρίας. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και eρωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο eρωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα