Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από 15/7 έως 21/7

Κριός

Και περνάμε στη δεύτερη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Η έκλειψη αυτή είναι αρκετά έντονη, από τις πιο έντονες της χρονιάς, και χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες, ειδικά τώρα που και ο Ερμής είναι ανάδρομος. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες ή τα ενοχικά σου να πνίγουν τις ιδέες που σου έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Είσαι στα πιο δημιουργικά σου και το μυαλό σου παίρνει πραγματικά γρήγορες στροφές και εντυπωσιάζεις τους άλλους με τη μεθοδικότητα και τις συλλήψεις σου. Αλλά είσαι τόσο ανασφαλής μερικές φορές, που κι εσύ ο ίδιος απορείς. Άφησε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη και αντί να ανησυχείς για το οτιδήποτε, έχε πίστη και περίμενε το καλύτερο.

Ταύρος

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα πραγματοποιείται στις 17 στον ένατο οίκο σου, είναι σεληνιακή και αρκετά έντονη, για την ακρίβεια μια από τις πιο έντονες της χρονιάς. Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, που είναι ούτως ή άλλως δύσκολη λόγω του ανάδρομου Ερμή. Όπως θα διαπιστώσεις, δεν ήρθε η καταστροφή που κάποιες φορές σου πέρναγε από το μυαλό επειδή αντιμετώπιζες προβλήματα στη δουλειά και κάποιες φορές στα οικονομικά. Αντίθετα, σε αυτούς του τομείς να περιμένεις μεγάλες και σημαντικές εξελίξεις που θα σου ξαναδώσουν την ηρεμία που χρειάζεσαι. Είναι δύσκολο για τους Ταύρους να κλείνουν μάτι το βράδυ όταν τα οικονομικά τους δεν πάνε όπως θέλουν. Αυτό όμως είναι κάτι που πλέον θα μπορείς να πετύχεις.

Advertisements

Δίδυμοι

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει τα έντονα αποτελέσματά της. Το καλό είναι ότι την επόμενη μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Είναι πολύ περίεργο αυτό που σου συμβαίνει αυτό το χρόνο. Νιώθεις συχνά ότι η ζωή σου είναι άνω κάτω, ότι τίποτα δεν πηγαίνει όπως ακριβώς θα έπρεπε, αλλά ταυτόχρονα ότι όλα πάνε καλά. Φαντάσου δηλαδή ότι έχεις ένα σπίτι με όλα όσα χρειάζεσαι και σου αρέσουν, αλλά κάποια είναι ακόμη σε κούτες, κάποια είναι σε λάθος σημείο, κάποια δεν τα βρίσκεις ενώ ξέρεις ότι υπάρχουν. Αυτό όμως που συμβαίνει και ίσως δεν το έχεις καταλάβει λόγω έλλειψης χρόνου, είναι ότι αυτή τη στιγμή χτίζονται γερά θεμέλια σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως το σπίτι και τη δουλειά.

Καρκίνος

Στις 17 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του Ιουλίου, αυτή τη φορά σεληνιακή, η οποία πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου. Είναι αρκετά έντονη και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία σε όλες σου τις σχέσεις, ειδικά τώρα που στις 19 θα κινείται ανάδρομα και ο Ερμής στο ζώδιό σου. Έχεις λίγες μέρες ακόμη για να ηρεμήσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι κάπως μοναχικό το feeling των ημερών, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκουραστείς. Υ.Γ. Η καριέρα σου θα σου προσφέρει ικανοποιήσεις και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Δώσ’τα όλα σ’ αυτήν, αλλά κράτα και κάτι για τον σύντροφό σου.

Advertisements

Λέων

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τις εκκρεμότητες. Είναι αρκετά έντονη, μπορεί να έχεις ήδη δει όμως την επιρροή της από τον προηγούμενο μήνα. Τις μέρες αυτές να προσέχεις και την επικοινωνία, γιατί ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. ο μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις και θα είσαι τυχερός, θα έχεις ιδέες που θα συναρπάσουν και εσένα τον ίδιο και θα ετοιμαστείς για μια σημαντική συνεργασία. Αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να είναι επαγγελματική, αλλά και μια συντροφική σχέση ή γάμος. Ας μην το θέσουμε ως «όλα είναι πιθανά» αλλά ως «όλα είναι εφικτά» αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Η έκλειψη στις 17 είναι σεληνιακή, είναι η δεύτερη του Ιουλίου και αρκετά έντονη. Πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου και σχετίζεται με μια ερwτική σου υπόθεση κατά πάσα πιθανότητα ή με ένα δημιουργικό έργο. Η ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρη αυτές τις μέρες, αφού και ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Υ.Γ. Είσαι ο συνδετικός κρίκος που φτιάχνει δυνατές ομάδες, είσαι γεμάτος θετική ενέργεια και ενώ από μέσα σου καίγεσαι, μπορείς πλέον σε χρόνο ρεκόρ να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα από την αστεία πλευρά τους. Και αυτό εκτιμάται τόσο πολύ από αυτούς που είναι δίπλα σου. Υ.Γ.2 Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι τις πλάνες που μερικές φορές δημιουργεί ο Δίας. Δεν σημαίνει ότι επειδή νιώθεις αισιοδοξία δεν πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου και οργανωμένος με τη δουλειά.

Ζυγός

Advertisements

Η δεύτερη έκλειψη του Ιουλίου είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι αρκετά έντονη, οπότε οι στενές προσωπικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή. Το καλό είναι ότι θα σε ανταμείψει η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την επόμενη μέρα που είναι εξαιρετικά θετική για τα επαγγελματικά σου. Το μόνο που ίσως σε ταλαιπωρεί ακόμη μέχρι το τέλος του μήνα, είναι ο ανάδρομος Ερμής που προκαλεί πολλές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και μπερδέματα στα οικονομικά σου. Δεν θα ταλαιπωρηθείς πολύ ακόμη, αλλά σίγουρα χρειάζεται προσοχή με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις και τις παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία. Επειδή είναι πολύ έντονη, καλό θα ήταν να προσέχεις τις συναλλαγές σου με τους άλλους, καθώς και οποιαδήποτε συμφωνία, γραπτή ή προφορική. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας την επόμενη μέρα σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μάθεις να ζητάς. Μην θεωρείς αυτονόητο οι άλλοι να καταλαβαίνουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Όταν σε βλέπουν να είσαι ήσυχος, θεωρούν ότι είσαι μια χαρά και ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Και μην θεωρείς ντροπή ή αναξιοπρεπές να ζητάς το οτιδήποτε. Επίσης, μην έχεις άκυρες ιδέες του τύπου «αν ο άλλος με αγαπάει, πρέπει να καταλάβει από μόνος του τι χρειάζομαι».

Τοξότης

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του Ιουλίου, είναι σεληνιακή και αρκετά έντονη. Πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και φαίνεται ότι πρέπει μια υπόθεση που αφορά τα οικονομικά σου να ξεκαθαριστεί. Γενικότερα τα οικονομικά είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας αυτόν τον μήνα, αλλά έχουν και πολύ καλές στιγμές. Υ.Γ. Οι άλλοι θα σε ακούσουν και περιμένουν να τους κατευθύνεις. Μόνο που κάποιες φορές η αίσθηση ότι οι άλλοι εξαρτώνται από σένα σε κάποια πράγματα (ακόμη και σε ιδέες) σε πνίγει. Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικός. Μπορείς να προσφέρεις όσο μπορείς, όχι παραπάνω, και να βάλεις στους γύρω όρια σε αυτά που ζητάνε.

Αιγόκερως

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του μήνα, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Επειδή είναι αρκετά έντονη, θα ήταν καλό να προσέχεις την επικοινωνία αυτές τις μέρες. Και για τον έξτρα λόγο ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος. Στις 18 η όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σημαντική για τις σχέσεις σου ή μια νέα γνωριμία ή συνεργασία. Υπάρχει όμως μια μικρή πιθανότητα κάποια πράγματα που φαίνονται πολλά υποσχόμενα να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται, οπότε θα πρέπει να είσαι απλά προσεκτικός και να διευκρινίζεις τους όρους σου σε οποιεσδήποτε οικονομικές συμφωνίες εξαρχής. Υ.Γ. Φέτος έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις σε όλους ότι αυτά που μπορείς να προσφέρεις στη δουλειά σου, είναι πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς αλλού και ως εκ τούτου μπορείς να βάλεις σταθερές βάσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

Υδροχόος

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του Ιουλίου και είναι σεληνιακή. Πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι μια από τις πιο έντονες της χρονιάς. Μπορεί ψυχολογικά να νιώθεις μια αναστάτωση αυτές τις μέρες και πρέπει να κάνεις υπομονή, όπως και να μην αφήνεις την αναστάτωσή σου να επηρεάζει υπερβολικά την επικοινωνία. Μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, οι ιδέες σου έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και δέχονται τον σεβασμό των άλλων, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον χωρίς να φοβάσαι τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι από τον Αύγουστο θα μπορείς να κινηθείς σε όλους τους τομείς όπως θες και να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Προετοιμάσου από τώρα λοιπόν.

Ιχθύς

Η έκλειψη στις 17 είναι η δεύτερη του Ιουλίου, είναι αρκετά έντονη και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Επειδή το κλίμα είναι περίεργο για όλους, και επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος συν τοις άλλοις, θα ήταν καλό να προσέχεις την επικοινωνία με τα σημαντικά πρόσωπα για σένα και τους φίλους. Είναι βέβαιο ότι η ζωή σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και οι αλλαγές που γίνονται σε ψυχολογικό επίπεδο έχουν φυσικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Προσπάθησε μόνο να μην εστιάζεις αποκλειστικά στην αρνητική ή δυσάρεστη πλευρά μιας κατάστασης. Αυτή υπάρχει σχεδόν σε όλα και σχεδόν πάντα. Μην χάνεις όμως τη θετική πλευρά, για χάρη της αρνητικής.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα