Μην χασετε

Αυτές είναι οι ερwτικές προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (15/7 έως 21/7)

Κριός

Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί τη δεύτερη έκλειψη του Ιουλίου που γίνεται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7 και σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις αρεστός στο κοινωνικό σου περίγυρο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε έλξει με το κύρος του και τον αέρα που αποπνέει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στα ζητήματα που έχετε μεταξύ σας αφήνοντας ζητήματα τρίτων που δεν σας αφορούν. Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Καρκίνου και μπορεί να φέρει ένα τηλεφώνημα το οποίο σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος. Προσπάθησε να το διαχειριστείς συνετά χωρίς να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, αν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση που έχεις. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, εξαιτίας της πίεσης που θα δημιουργήσει ο ένας στον άλλον.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7 δείχνει νέες γνωριμίες και ενδεχομένως σε ένα νέο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος και αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε διακοπές να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο με το οποίο θα σε ενώσουν κοινές ιδέες και απόψεις για σημαντικά ζητήματα. Στις 19/7 ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Λέοντα και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις νέα σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά είχατε χαθεί. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα αποτελέσουν τους «μεσάζοντες» σε αυτό, όμως σε γενικότερο πλαίσιο, καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις με τους γύρω σου οι οποίες σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προστάτευσε τη από αδιάκριτες ερωτήσεις οι οποίες είναι πιθανόν να γίνουν το επόμενο διάστημα.

Advertisements

Δίδυμοι

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 16/7 φέρνει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου οι οποίες θα επηρεάσουν και τον τρόπο που βλέπεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εβδομάδα ενδείκνυται για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος απόφυγε τις ερwτικές περιπέτειες αυτή την εβδομάδα και προτίμησε να επενδύσεις σε κάτι πιο σταθερό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/7 μπορεί να φέρει ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο σημαντικό για εσένα. Σκέψου καλά αν προτιμήσεις «ξαναζεσταμένο φαγητό» στην προσωπική σου ζωή. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να φανείς αδιάκριτος προς κάποιον που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και προς τον ίδιο το σύντροφό σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την «ανακριτική» σου διάθεση καθώς θα εγείρει αντιδράσεις!

Καρκίνος

Η έκλειψη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) σου λέει πως όλες οι σχέσεις χρειάζονται όρια για να είναι υγιείς και φυσικά αυτό ισχύει και για τη σχέση με το σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να κάνεις μία συζήτηση «εφ όλης της ύλης» με το ταίρι σου ιδιαίτερα αν νιώθεις πως έχεις παράπονα, τα οποία έχουν αρχίσει και κάνουν έντονη την παρουσία τους. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί και να μην αφήσεις χειριστικές συμπεριφορές να σε επηρεάσουν. Από τις 19/7 μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε εκνευρίσουν καθώς η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου δεν θα βοηθήσει στην επίλυση τους και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση στα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε θεωρείς πως σε πιέζει.

Advertisements

Λέων

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 16/7 μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές με κάτι που κάνει ο σύντροφός σου. Είναι πιθανόν να εκνευριστείς από μία συνήθεια που έχει ή από μία συνήθεια της καθημερινότητας η οποία δεν σου αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε πράγματα που δεν έχουν σημασία για τη σχέση σας καθώς θα είναι εύκολο να απομακρυνθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σου λέει πως αν το επόμενο διάστημα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις από κοινού με το σύντροφό σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς αυτές θα γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο θα προσπαθήσει να σε κερδίσει.

Παρθένος

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 16/7 θα επηρεάσει τον τομέα των αισθηματικών σου ζητημάτων καθώς θα φέρει καρμικές εξελίξεις σε αυτόν, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο θα είναι αυτή που θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, αν είσαι ελεύθερος. Αν πάλι έχεις ήδη βρει το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με δημιουργικές δραστηριότητες, χόμπι από τα οποία αντλείτε χαρά αλλά και ενδεχομένως ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά. Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και επηρεάζει την επικοινωνία, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις σε κάποιον που σου αρέσει. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός με αυτά που θα πεις και δείξε με τις πράξεις σου αυτό που θέλεις να δει η άλλη πλευρά, καθώς έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Ζυγός

Advertisements

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να έχει συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες αφορούν το σπίτι σας ή -αν δεν μένετε μαζί- το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7 σε οδηγεί σε σκέψεις που σχετίζονται με μετακομίσεις αλλά και μια ενδεχόμενη συγκατοίκηση αν έχεις βρει κάποιον που καλύπτει τις αισθηματικές σου ανάγκες. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρος ή έτοιμος καθώς μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τις αναιρέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις μία γνωριμία με κάποιον τον οποίο θα νιώθεις σαν να ξέρεις χρόνια και αυτό θα σας φέρει κοντά. Από τις 19/7 ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και φέρνει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή. τα οποία είχες κρύψει «κάτω από το χαλί». Καλό θα ήταν να τα λύσεις αν σου δοθεί η ευκαιρία καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επανέλθουν δριμύτερα αργότερα.

Σκορπιός

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7 χρωματίζει όλη την εβδομάδα και φέρνει ευκαιρίες να γνωρίσεις καλύτερα κάποιον που σε ενδιαφέρει. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτό, θα σε επηρεάσουν αρκετά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προπροβλέψεις εις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς με υπομονή ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, χωρίς όμως να υποκύψεις σε χειριστικές μεθόδους αλλά ούτε και να τις χρησιμοποιήσεις εσύ. Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας νέα για κάποιον που σε ενδιαφέρει μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία τυχαία συνάντηση με κάποιον που υπήρξε μεταξύ σας μία ιστορία κατά το παρελθόν και αυτή η συνάντηση θα γίνει αφορμή για να έρθετε κοντά. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε μία συμπεριφορά η οποία δεν σου ταιριάζει για αυτό προσπάθησε να δεις οτιδήποτε σε «ζορίζει» στον αισθηματικό τομέα με υπομονή.

Τοξότης

Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου αναμοχλεύει κρυμμένα συναισθήματα με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις. Αυτές δεν θα αργήσουν να φανούν και στη σχέση με το σύντροφό σου και είναι πολύ πιθανόν να ανοίξουν τους «ασκούς του Αιόλου» και να έρθουν στο προσκήνιο καταπιεσμένα συναισθήματα αλλά και παράπονα που έχετε και οι δύο. Αν είσαι ελεύθερος δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν ένα χειριστικό τρόπο για να φέρουν τα πράγματα τα μέτρα τους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/7 στο ζώδιο του Καρκίνου μιλάει για παρελθοντικά ζητήματα τα οποία είναι ανάγκη να λυθούν, για αυτό μην αποφύγεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που σχετίζονται με το παρελθόν. Βέβαια θα πρέπει να επικεντρωθείς στα πράγματα που έχουν σημασία και να μην αποκτήσεις εμμονές με πράγματα άνευ σημασίας. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρει κτητικές τάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση του συντρόφου σου ή -αν είσαι ελεύθερος- αυτού που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Καρκίνου- Αιγόκερου) στις 16/7 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου μπορεί να είναι αρκετά πιεστική και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κατευνάσεις, καθώς αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να αποδεχτείς πως τα πράγματα καμιά φορά ίσως δεν πάνε όπως τα έχουμε στο μυαλό μας, όμως πολλές φορές αυτό δεν υπάρχει σε κανένα από τα σχέδιά μας μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από αυτά που έχουμε σχεδιάσει! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/7 θα δημιουργήσει μία δυσκολία στην επικοινωνία με το σύντροφό/σύζυγό σου, ιδιαίτερα αν έρθουν ξανά στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα του παρελθόντος. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέσα στη σχέση σου -ή αν είσαι ελεύθερος απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει και θα ήθελες να υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης- καθώς θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Υδροχόος

Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 16/7 θα σου δημιουργήσει μία ανησυχία για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο γεγονός που θα μπορούσε να τη δικαιολογήσει. Ίσως κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν και η παρουσία του να σε βάλει σε σκέψεις και ενδεχομένως αναθεωρήσεις των αποφάσεων που είχες πάρει τότε. Από την άλλη αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ίσως νιώθεις πως ο σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε φέρει στα νερά του και αυτό θα σε εκνευρίσει. Η πορεία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/7 θα φέρει συζητήσεις αλλά και παρεξηγήσεις που απορρέουν από ζητήματα της καθημερινότητας. Αν έχεις να διευθετήσεις από κοινού με το σύντροφό σου κάποια από αυτά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές στις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας, θα επηρεάσουν δυσμενώς και την επικοινωνία μεταξύ σας αλλά και τη σχέση σας. Στις 21/7 η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει και να μεταφέρεις τον εκνευρισμό που σου προκαλεί ένα εργασιακό σου θέμα, στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16/7. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει καρμικές νέες γνωριμίες οι οποίες ενδεχομένως να έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα φίλο σου και θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, οι δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου και να μην τη στρέψεις σε πράγματα τα οποία σε ενοχλούν σε εκείνον. Στις 19/7 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά από το ζώδιο του Λέοντα στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας ευκαιρίες για μία επανασύνδεση. Θα πρέπει να το σκεφτείς προσεκτικά πριν αποφασίσεις να γυρίσεις σε ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να αποφασίσουν καθώς σε μία τέτοια κατάσταση χρειάζεται να ζυγίσεις τα πράγματα ανάμεσα σε αυτό που σου λέει το μυαλό και αυτό που προστάζει η καρδιά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα