Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερή σχέση σε γερές βάσεις.

Ταύρος

Αγαπητές μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα με αποτέλεσμα να ηρεμήσει η ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Εσείς που έχετε τσακωθεί, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αποκαλύψτε στο ∈ρωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ∈ρωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του. Σήμερα η νύχτα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού!

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, σήμερα η στάση σας θα είναι συμβιβαστική, συγκαταβατική, και ∈ρωτική. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από εντάσεις και μελλοντικές αγχωτικές έγνοιες. Ερwτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, με εποικοδομητικό τρόπο θα αξιοποιήσετε τα ευχάριστα απρόοπτα. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ο ξαφνικός ερχομός ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ενισχύσει κατά πολύ τον ∈ρωτισμό σας. Θα υπάρξει αναπάντεχη ∈ρωτική κατάληξη!

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, θα εμφανιστεί ένα μικρό άγχος ωστόσο η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις. Η  σημερινή μέρα θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Ισορροπημένο, θερμό, και ∈ρωτικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει αφοσίωση και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε προσωπικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις. Θερμή θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ∈ρωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ∈ρωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροη των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις, σε συνομιλία που θα έχετε με ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα δοθούν εξηγήσεις που θα ξεθολώσουν το τοπίο. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο ∈ρωτικό άνοιγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια ∈ρωτική περίοδο στη ζωή σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματικά διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ∈ρωτική σας σχέση, για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, αρνητικοί θα είστε για κόντρες, δεν θα έχετε διάθεση για εντάσεις και ανταγωνισμούς,  κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Κίνηση επανασύνδεσης που θα γίνει από πλευρά σας θα φέρει αποκατάσταση επαφών, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει τη συνεννόηση και την ηρεμία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ∈ρωτικό σας ταίρι, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Τα λόγια σας θα είναι ήρεμα, θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ∈ρωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας ∈ρωτικής γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, σήμερα διπλωματική θα είναι η στάση σας, με διακριτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Η τολμηρή σας απόφαση να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις, θα σας δώσει ικανοποίηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Η έξυπνη διαχείριση σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε εμπόδια και να ξεκινήστε σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα