Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα (10/6 έως 16/6)

Κριός

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σου και αυτό την καθιστά περισσότερο ζεστή και συναισθηματική. Ο οίκος αυτός όμως σχετίζεται και με τις νέες γνωριμίες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και μια νέα συναισθηματική γνωριμία ή να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη και τον Ερμή είναι πολύ ευνοϊκές για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Κάτι νέο και ευχάριστο μπορεί να γίνει στην οικογένειά σου, ή σε σχέση με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ή με την κατοικία σου. Ή μπορεί απλώς η συναισθηματική τροφοδοσία που παίρνεις από τις στενές προσωπικές σου σχέσεις να νιώθεις ότι αλλάζει και εσένα και τη ζωή σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σου ευνοεί με κάθε τρόπο τα οικονομικά σου. Ένα άλλο πολύ θετικό νέο αυτή τη βδομάδα είναι ότι ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει δύο πολύ θετικές όψεις μία με τον Άρη και μία με τον Ερμή. Οι όψεις αυτές δείχνουν εξελίξεις στην κοινωνική σου ζωή, νέες γνωριμίες, εξόδους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλες αυτές τις μέρες υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να κάνεις κάποιες συμφωνίες ή να πρέπει να υπογράψεις συμβόλαια, αν προσέξεις τις λεπτομέρειες η επιτυχία είναι κάτι περισσότερο από βέβαιη. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρεις δουλειά αν αυτό είναι απαραίτητο, ή να αποκτήσεις μεγαλύτερο κέρδος στην ήδη υπάρχουσα ή με μία παραπάνω απασχόληση.

Δίδυμοι 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι σημαντικό και για τη συναισθηματική σου ζωή και για τα οικονομικά σου, γενικότερα η εύνοιά της είναι θετική, φυσικά και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Πολύ θετικές επίσης είναι οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη και τον Ερμή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ο Ποσειδώνας είναι μια ένδειξη ότι η δουλειά σου προβάλλεται περισσότερο και αναγνωρίζεται. Μπορεί να εξαντλήθηκες τον τελευταίο καιρό με τις παράλογες μερικές φορές απαιτήσεις στη δουλειά και με την ανάγκη να περιορίσεις κάθε δραστηριότητά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε βαρετές υποχρεώσεις, αλλά τώρα το σκηνικό αλλάζει. Εκτός από τη μεγάλη πιθανότητα να μπεις σε μια ερwτική σχέση, η ατμόσφαιρα γενικότερα θα είναι πολύ πιο γλυκιά και χαλαρή.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η θέση της αυτή λειτουργεί “ψυχοθεραπευτικά”. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου και σου δίνουν απίστευτη ενέργεια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει ταξίδια, γνώση και νέες γνωριμίες. Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια πολύ διαφορετική περίοδος, πιο δυναμική και θετική και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Δεν είναι μόνο ότι πλέον θα αντιμετωπίζεις κάποιες σκέψεις και καταστάσεις με εντελώς διαφορετικό και λειτουργικότερο τρόπο. Είναι ότι σε πολλούς τομείς της ζωής σου θα γίνουν κάποιες αλλαγές, μικρές ή και μεγαλύτερες, οι οποίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου.

Λέων

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τη δικτύωση. Είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες και η δικτύωσή σου με σημαντικά για την εξέλιξή σου πρόσωπα. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και οι όψεις του με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική. Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, είναι αρκετές οι φορές που μπαίνεις στο δίλημμα «να κάνω μια δουλειά που με εξασφαλίζει και που με διαλύει ψυχολογικά και σωματικά, ή να κάνω κάτι άλλο που να μου αρέσει περισσότερο αλλά που είναι ίσως αβέβαιο»; Ό,τι και να κάνεις, δεν είναι απαραίτητο να βιαστείς να το αποφασίσεις. Επιπλέον, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει μόνο το «ή μένω στα χάλια, ή φεύγω για το άγνωστο». Υπάρχει και το «μένω και διεκδικώ αυτό που θέλω» ή «οργανώνομαι πριν φύγω».

Παρθένος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, σε ένα σημείο στο οποίο μπορεί να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάτι νέο και σταθερό. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τη δικτύωση και οι εκπληκτικές όψεις τους με τον Ποσειδώνα φέρνουν νέες συνεργασίες και ίσως μια συναισθηματική σχέση. Αν αυτή την εποχή δεν έχεις σχέση, είναι πολύ εύκολο να βρεις, αλλά αν δεν συγκρατηθείς ή δεν προσέξεις τι μηνύματα στέλνεις ο άλλος ή η άλλη μπορεί να νομίζει ότι το μόνο που θες είναι να γίνεται sex buddies. Κι όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να θες μόνο αυτό.

Ζυγός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την αλλαγή οπτικής γωνίας. Μπορεί δηλαδή να βλέπεις κάτι από μια περισσότερο συναισθηματική πλευρά. Ο Άρης και ο Ερμής στον δέκατο ηλιακό σου οίκο φέρνουν πολλή δουλειά, αλλά και πολύ θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στις 14 και 16 με τις εκπληκτικές όψεις τους με τον Ποσειδώνα. Πάντως, δεν χρειάζεται να το φτάνεις στα άκρα, όταν νιώθεις ότι αδικείσαι, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Έχεις μερικές φορές μια τάση να πιστεύεις ότι είσαι αυτός που τα φορτώνεται όλα και αυτό δεν είναι εξ ολοκλήρου παράνοια δική σου, αφού είσαι συχνά αρκετά υποχωρητικός. Το θέμα όμως όταν φορτώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση να τα βροντάς όλα και να διακινδυνεύεις συνεργασίες. Ό,τι αλλαγές θέλεις να προκύψουν στα επαγγελματικά να τις σκεφτείς καλά, λαμβάνοντας υπόψιν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και να τις δρομολογήσεις χωρίς συναισθηματική φόρτιση.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά, αλλά και με όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Ο οίκος αυτός είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και αφορά και το πάθος σε μια σχέση. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον ένατο και πιο αισιόδοξο οίκο σου και σχηματίζουν δύο πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα – όψεις όχι μόνο δημιουργικές, αλλά που δείχνουν και την πιθανότητα ενός έρωτα αυτή την περίοδο. Ερwτικό Υ.Γ.: Το περίεργο είναι ότι παρ’ όλο που γενικώς είσαι αργός τύπος, δηλαδή ο άλλος πρέπει να περιμένει πολύ για να ανταποκριθείς, τα πράγματα στο μυαλό σου πάνε απίστευτα γρήγορα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνέπεια ανάμεσα σε αυτό που σου συμβαίνει και σε αυτό που δείχνεις.

Τοξότης

Advertisements

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και από τη θέση της αυτή είναι πιθανό να φέρει κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον όγδοο οίκο των οικονομικών συμφωνιών και όσων μοιράζεσαι με τους άλλους και οι όψεις τους με τον Ποσειδώνα στις 14 και 16 αντίστοιχα είναι πολύ ευνοϊκές, ιδιαίτερα για μια συμφωνία που αφορά το σπίτι. Πιθανά σενάρια: 1) Μετακομίζεις ή αλλάζεις τόπο διαμονής. 2) Ασχολείσαι πολύ με την οικογένειά σου, πιθανόν να αναλαμβάνεις έξτρα ευθύνες. 3) Ρίχνεις πολλά λεφτά στο σπίτι, ή στην οικογένεια. 4) Δουλεύεις σκληρά και αυτό που σε κουράζει περισσότερο είναι το άγχος, φυσικά.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά οι εξελίξεις αυτές δεν οφείλονται μόνο σε αυτή τη διέλευση. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και σχηματίζουν μια πολύ αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει την επικοινωνία και τις συμφωνίες. Παρεμπιπτόντως, αυτές οι όψεις σημαίνουν και εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Τα πρακτικά θέματα μερικές φορές φαίνονται βουνό, αλλά αν αποβάλεις την πεποίθηση ότι πρέπει να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα και θα απαλλαγείς από μεγάλο βάρος. Πράγματι, υπάρχουν πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις, ούτε εσύ ούτε κανείς, οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ανησυχείς ότι θα συμβούν.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στον πιο ερwτικό και δημιουργικό οίκο σου δηλαδή και αυτή φυσικά η θέση για την Αφροδίτη είναι εξαιρετική. Είναι πολύ πιθανές οι συναισθηματικές εξελίξεις αυτή την περίοδο. Ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Εκτός από τα συναισθηματικά, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και στα επαγγελματικά τον Ιούνιο. Η αλήθεια είναι ότι τα εργασιακά ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν γενικά να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντί τους. Με άλλα λόγια καλείσαι να αποφασίσεις αν σου αρέσει η δουλειά σου και αν δεν σου αρέσει να εξερευνήσεις τις εναλλακτικές.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και όλο τον μήνα θα ευνοεί με κάθε τρόπο αυτόν τον τομέα. Επίσης, ο Ποσειδώνας, όπως ξέρεις είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται και στο ζώδιό σου εδώ και χρόνια. Το ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα είναι ότι σχηματίζει δύο πολύ θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ερμή που βρίσκονται στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας! Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι συναρπαστικός για αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που θέλουν να είναι κοντά σου, μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να δουν και κάτι διαφορετικό από το ευγενικό και κομψό σου πρόσωπο και να απογοητευτούν. Ό,τι και να βγάλεις από μέσα σου μπορείς να το κάνεις με τόσο καλλιτεχνικό και ευγενικό τρόπο που ο άλλος να σε παρατηρεί εκστασιασμένος. Υ.Γ. Η αγάπη υπάρχει δίπλα σου και επιθυμεί διακαώς να μείνει εκεί.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα