Μην χασετε

Αυτές είναι οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 10/6 έως 16/6

Κριός

Advertisements

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες εκ μέρους σου σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα, οι οποίες μπορεί να σε παρασύρουν σε σενάρια που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Σε αυτό θα συμβάλει ιδιαίτερα το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη, καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φτιάξεις κάτι ιδανικό στον αισθηματικό τομέα και αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε θα το δημιουργήσεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην επενδύσεις σε ένα λάθος πρόσωπο και αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να θυμάσαι πως κανένας δεν είναι δεδομένος και κάθε σχέση χρειάζεται χρόνο και προσοχή. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή καθώς η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να μεταφέρεις τα νεύρα μπορεί να έχεις από τη δουλειά στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να νιώθεις πως ο σύντροφός σου κάτι σου κρύβει και πως δεν είναι ειλικρινής μαζί σου με αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφάλεια. Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη μπορεί να σε παρασύρει σε σενάρια τα οποία με τη σειρά τους θα σε παρασύρουν σε λάθος σκέψεις. Η εβδομάδα δεν θα είναι βοηθητική για να λύσεις και να ξεκαθαρίσεις τώρα ζητήματα στον αισθηματικό τομέα καθώς υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο και εκείνα αλλά και εσύ. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντί του καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος μην ποντάρεις αυτή την εβδομάδα πάνω σε ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να γνωρίσεις καθώς θα είναι νωρίς για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν είσαι κοντά με το σύντροφό σου, για αυτό χρειάζεται προσοχή στον τρόπο θα το διαχειριστείς.

Δίδυμοι 

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα δημιουργώντας σου εξωστρέφεια, τονίζοντας τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως ίσως δεν εκμεταλλευτείς με τον σωστό τρόπο την επιρροή που θα έχεις στους άλλους και συγκεκριμένα στο σύντροφό σου. Πρόσεξε καθώς η υπεραισιοδοξία σου και η «άγνοια κινδύνου» που θα έχεις για ορισμένα θέματα, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σας. Επίσης πρόσεξε την τάση που θα έχεις να μην ασχοληθείς με ζητήματα που τον απασχολούν, καθώς αυτό θα είναι αρκετά σοβαρό ατόπημα εκ μέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως αυτή η όψη μπορεί να ρίξει ένα «ροζ» πέπλο στα αισθηματικά σου ζητήματα και να τα κάνει όλα να φαντάζουν ιδανικά, χωρίς απαραίτητα να είναι. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε κάποια πρόσφατη γνωριμία που σε ενδιαφέρει και ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, προκειμένου να δεις καλύτερα τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλές προσδοκίες και με αρκετά σενάρια σχετικά με την προσωπική σου ζωή, καθώς και την ανάγκη να νιώσεις πως όλα πηγαίνουν όπως ακριβώς θα θέλεις. Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες στην προσωπική σου ζωή. Χρειάζεται να εκλογικεύσεις κάποιες καταστάσεις προκειμένου να δεις τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς είτε έχεις ήδη βρει τον σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθεις εκνευρισμό καθώς η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να χαλαρώσεις, όμως αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις πως θέλεις να κάνεις τόσα πολλά όμως κάτι σε φρενάρει. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 14/6 θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως τα σχέδιά σου μπλοκάρουν. Άφησε μεγαλεπήβολα σχέδια για αργότερα καθώς η εβδομάδα δεν είναι και τόσο βοηθητική. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχεις χάσει την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου ζητήματα, αλλά μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι μια αίσθηση της στιγμής.

Λέων

Advertisements

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων δεν σε αφήνει να μείνεις σπίτι αλλά σε παρακινεί να συναντήσεις κόσμο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και το μυαλό σου δεν θα βρίσκεται στη σχέση με το σύντροφό σου. Αυτό που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, ιδιαίτερα αν διοχετεύεις όλο τον ελεύθερο σου χρόνο σε άλλες δραστηριότητες και δεν αφήνεις καθόλου χρόνο για εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μία θολή κατάσταση η οποία δεν θα σε αφήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιον άνθρωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Επίσης αξίζει να προσέχεις τις υπερβολές καθώς είναι ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να σε κάνει να ρισκάρεις μία σχέση που ήδη έχεις για κάτι που δεν αξίζει. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα ανακόψουν τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις πως αυτός που θέλεις δεν σου δίνει τα περιθώρια να τον προσεγγίσεις, για αυτό χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.

Παρθένος

Μία εβδομάδα που απευθύνεται περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα και λιγότερο σε αισθηματικά ξεκινά, για αυτό χρειάζεται την προσοχή σου καθώς η ενασχόλησή σου με τον ένα τομέα δεν θα σου αφήσει χρόνο να κάνεις τις σωστές κινήσεις στον άλλο. Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως χρειάζεται η παρατηρητικότητα σου προκειμένου να αντιληφθείς κάποια ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως βαίνουν καλώς, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση μην την αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο» καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθούν προβλήματα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα ή σε νέα αισθηματικά ραντεβού καθώς είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να δεις τα πράγματα ως έχουν. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, το οποίο είτε θα σε απομακρύνει από αυτόν που θέλεις είτε θα ανάψει τα αίματα και θα σε φέρει πολύ κοντά του!

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να σου διαφύγουν κάποια πράγματα. Ακόμα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις «ευκαιρίες» που μπορεί να παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα καθώς ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε μία κίνηση ρίσκου, όμως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αφήνεις να γνωρίζουν τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η γνώμη τους μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος ενέργειες. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην αποδειχθεί ιδιαίτερα προσοδοφόρο στον αισθηματικό τομέα, όμως αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και του Δία από τον Τοξότη, δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για λάθος ενέργειες σε προσωπικά ζητήματα. Για να τις αποφύγεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην αφήσεις σενάρια «επιστημονικής φαντασίας» να εμπλακούν σε υποθέσεις της πραγματικότητας. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θέματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως βρήκες τον έρωτα της ζωής σου, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις μεγάλες δηλώσεις ώστε να διατηρήσεις τη λογική σου ματιά. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω ενδεχομένως να δημιουργήσει μία κατάσταση στον αισθηματικό τομέα η οποία θα σε πιέσει. Κράτησε αποστάσεις από θέματα τα οποία θεωρείς πως είναι δύσκολο να διαχειριστείς, προκειμένου να καταφέρεις να τα δεις με αντικειμενική ματιά.

Τοξότης

Advertisements

Οι αστρολογικές όψεις που θα συμβούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δείχνουν πως χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής ώστε να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ωραιοποιήσεις μία συγκεκριμένη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και τελικά να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε ιδιαίτερα τις γνωριμίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας καθώς μπορεί να σε γεμίσουν με υποσχέσεις και μεγάλα λόγια τα οποία όμως δύσκολα θα γίνουν πραγματικότητα. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο φόβους, φοβίες και ανασφάλειες σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες καθώς θα είναι εύκολο να «κλέψουν» τη θετική σου σκέψη και να μη σε αφήσουν να χαρείς τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα έχει αρκετά εργασιακά ζητήματα προς επίλυση με αποτέλεσμα να χρειαστείς «ταχυδακτυλουργικές τεχνικές», προκειμένου να καταφέρεις να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και του Δία από τον Τοξότη δείχνει πως το μόνο που θα θελήσεις είναι η ησυχία σου για αυτό και είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε με το σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να εγείρει παράπονα τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη σχέση σου. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει αρκετά επικριτικό είτε στο σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- σε κάποιον που σου αρέσει και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά το κλίμα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώθεις πως οι άλλοι σου δίνουν αφορμές με τη συμπεριφορά τους όμως η αλήθεια είναι πως και εσύ θα ψάχνεις να βρεις ευκαιρία για να τους επισημάνεις με δηκτικό τρόπο όλες τις λάθος κινήσεις που έχουν κάνει και οτιδήποτε άλλο σε έχει ενοχλήσει.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα έχει επαφές με κόσμο και καλή διάθεση καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και θα είναι πολύ βοηθητικός σε αυτό. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεγελαστείς από το καλό κλίμα που φαινομενικά θα υπάρχει καθώς θα είναι αυτό που δεν θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και του Δία από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε νέες γνωριμίες ακόμα και αν έρχονται με τις συστάσεις ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένεις. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου κράτησε ζητήματα της σχέση σας για εσάς τους δύο και μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να εμπλακούν σε αυτή. Στις 14/6 και η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει απόσταση από ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό καθώς αν δεις τα δεδομένα που υπάρχουν από μακριά, σίγουρα η ματιά σου θα είναι πιο αντικειμενική και θα σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου.

Ιχθύς

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία από τον Τοξότη που δείχνει πως πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, καθώς δεν θα είναι εύκολο να αντιληφθείς τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, καθώς είναι πιθανό να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο δεν θα έχει απόλυτα ειλικρινή διάθεση απέναντί σου. Αν έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντί του καθώς υπάρχει περίπτωση να μην είσαι και τελικά να εκτεθείς. Στις 14/6 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη διάθεση ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σου αρέσει. Αιτία για αυτό θα αποτελέσουν κάποια λόγια που ενδεχομένως ακουστούν από το φιλικό σου περιβάλλον τα οποία θα σε επηρεάσουν αρκετά. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις για ένα προσωπικό σου ζήτημα με βάση τα δεδομένα που έχεις εσύ και κυρίως με βάση τις πράξεις που έχουν γίνει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα