Μην χασετε

Ήλιος Τετράγωνο με Ποσειδώνα 9/6: Ουτοπία και Εξαπάτηση – Τι πρέπει να προσέξεις

ΚΡΙΟΣ
Σε συζητήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις , τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Ίσως οι ευκαιρίες που θα έρθουν, δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις και ίσως τα λόγια που ακούς στη κοινωνική σου ζωή δεν θα είναι όλα αλήθεια!

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ως προς την διαχείριση των οικονομικών, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή ακόμα και να ξεγελαστείς, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς και να έχεις απώλειες! Αισθηματικά, γίνε πιο υποψιασμένος και μην έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Φρόντισε να είσαι προσεκτικός τώρα, διότι έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα φυσικά στο τέλος, να απογοητευτείς. Επιπλέον πρέπει  και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην δίνεις  υποσχέσεις, που δεν θα τηρήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως τώρα αισθανθείς κάπως πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες τον τελευταίο καιρό. Επίσης , απέφυγε κρυφές σχέσεις και επαφές!

ΛΕΩΝ
Οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν, με ποικίλους τρόπους. Επιστράτευσε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον και κράτα την ψυχραιμία σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οφείλεις να δείξεις αρκετή προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας σου. Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, πιθανόν να σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα και κάποιοι συνάδελφοι ή συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν!

ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή, σε όλες τις επικοινωνίες και κυρίως στις μετακινήσεις σου. Απέφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις και απροσεξία στην οδήγηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσοχή πρέπει να δείξεις στον οικονομικό τομέα, τακτοποιώντας οφειλές και αποφεύγοντας οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και συναλλαγή! Καλό θα ήταν επίσης, να μείνεις μακριά από παράνομες ερwτικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλες οι σημαντικές σχέσεις σου, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν και εσύ να μην είσαι τόσο έντιμος απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέες γνωριμίες και ερwτικά ξεκινήματα!

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον και προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος, αλλά και την υπερβολική σου προσκόλληση με τις λεπτομέρειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στον ερwτικό τομέα, επιβάλλεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε μεγάλα λόγια και οπωσδήποτε προσπάθησε να μην παρασυρθείς και εσύ σε υπερβολές! Να παραμείνεις έντιμος και ώριμος!

ΙΧΘΥΣ
Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε συγγενικές σχέσεις και να περιορίσεις τις οικογενειακές σου ανησυχίες  και ανασφάλειες ! Μείνε μακριά από έρwτες του παρελθόντος!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα