Μην χασετε

Ήλιος Αντίθεση με Δία 10/6: Γκάφες και Υπερβολές – Διάβασε την πρόβλεψη σου

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Πρόσεξε πολύ τι λες και σε ποιον,  μην έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές και απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η παρορμητικότητα, μόνο προβλήματα θα φέρει!

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλεις να περιορίσεις άμεσα τις σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν αντιμετωπίσεις προβλήματα που εσύ προκάλεσες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου και η τάση σου για έπαρση, δεν φέρει σοβαρά προβλήματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιστράτευσε λογική και σύνεση,οπωσδήποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιόρισε άμεσα τις υπερβολικές συναισθηματικές σου απαιτήσεις. Επιπλέον μην είσαι υπεραισιόδοξος και παρασύρεσαι ρισκάροντας, για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και να μην τους θεωρείς δεδομένους, βγάζοντας έπαρση απέναντι τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Η έπαρση και η υπεραισιοδοξία, θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα μετά από λάθη σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι συνετός και προσγειωμένος.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγηση! Επίσης, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιόρισε όσο είναι καιρός τις υπερβολικές ερwτικές απαιτήσεις σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υπερβολικές αντιδράσεις, οι απαιτήσεις και η έπαρση, απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν θα σου βγουν σε καλό!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να μην φέρεσαι παρορμητικά στην εργασία σου και κυρίως μην καθησυχάζεσαι για τις υποχρεώσεις που τρέχουν, γιατί θα πιεστείς και θα κουραστείς!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωκεντρικός, επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε λάθη!

ΙΧΘΥΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι παρορμητική και ριψοκίνδυνη! Πρόσεχε πολύ!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα